Menu
Winkelwagen

Signature Cell Healing 3-daagse cursus Thea Boven 16 tm 18 juni


Signature Cell Healing Cursus

Helen met Signature Cell Healing een drie daagse cursus door Thea Boven.

Wat is dit?
Veel mensen vragen zich af waar dit voor staat, wat het betekent en hoe het werkt. Het klopt dat de naam van deze werkwijze nogal abstract klinkt. Toch is het een heel pragmatische vorm om jezelf of een ander mee te helen.

De Signature Cell is niets anders als de eerste cel die is ontstaan na de conceptie. De cel die je hele blauwdruk draagt voor dit leven. Het is je signatuur, je handtekening voor dit leven, zo kun je het zien. Natuurlijk vertelt Thea je er nog heel veel over.

Het helen van jezelf (en anderen die het nodig hebben) is zo belangrijk in de tijd waarin we nu leven. Als je beseft wie je werkelijk bent en dat je de volle potentie met je meedraagt om ziektes, klachten en aandoeningen te overstijgen dan heb je een schat in handen. Dan ben je werkelijk onafhankelijk en draag je de regie van je eigen leven met je mee.

In drie dagen tijd leert Thea je hoe je dit alles tot je kunt nemen en kunt uitvoeren. Je krijgt veel inzichten en actuele informatie over de huidige tijd en hoe jij je daartoe kunt verhouden. Ook ga je heel praktisch leren. Je werkt met elkaar, ontvangt en geeft een healing.

Laat deze kans niet liggen. Thea is getraind en opgeleid (als enige in Nederland) door Fred Sterling zelf, die deze methode in de wereld heeft gebracht. Ze doceert Signature Cell Healing maximaal 2x per jaar.Het aantal plaatsen is dus gelimiteerd.

Wie is Thea Boven?
Thea Boven heeft al meer dan 30 jaar ervaring als spiritueel therapeut. Samen met Dominicus zijn zij Lightwave. Ze helpen al vele jaren verschillende mensen succesvol naar hun essentie. Ze bieden integere oplossingen, daadkrachtige inzichten en nieuwe levenskansen die passen bij jouw persoonlijkheid.

Graag deel ik mijn kennis vanuit de natuurgeneeskundige hoek, mijn energetisch werk, spiritualiteit of coaching. Mijn specialisatie is de Signature Cell Healing en is het lezen van het Akasha-veld van jou, of van jouw bedrijf.

Thea

Meer info zie lightwave.nl


Signature Cell Healing Methode
De methode is in de wereld gebracht door Hawaiiaanse Kahu Fred Sterling. Een bijzonder en aansprekend voorbeeld van de werking van ‘Signature Cell Healing’ is het feit dat Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen; zodanig dat de artsen ervan uit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en praten als gevolg van een eenzijdige verlamming. Dankzij de werking van ‘Signature Cell Healing‘ reisde Fred een jaar later weer de wereld rond om lezingen en seminars over deze helingmethode te verzorgen.

Het programma “Theorie en praktijk worden samengevoegd”
Het programma van drie cursusdagen is zo samengesteld dat de theorie en praktijk op bijzondere wijze wordt samengevoegd. Deze manier zorgt ervoor dat het tot een geheel komt dat borg staat voor de zeer concrete healingtoepassing in de praktijk.

Op dag 1 ontvang je de theoretische kennis die nodig is om ‘Signature Cell Healing’ in de praktijk toe te passen. Het menselijk lichaam met haar diverse systemen in relatie tot ‘Signature Cell Healing’ staat deze dag centraal. Je leert de functies van de pijnappelklier kennen, op fysiek en spiritueel niveau.

Tijdens deze eerste dag verwerf je de relevante kennis voor de healingmethode over chakra’s en meridianen. De theorie is er ook op gericht je inzicht te geven in de tijd waarin we nu leven en de consequenties daarvan voor jouw persoonlijk leven.

Dag 2 is de dag van de praktijk waarop je op liefdevolle wijze naar het helingsproces van de ander leert te kijken. De theorie van dag één pas je op deze dag toe in de praktijk. Op het programma staat ook het onderwerp Numerologie: De leer van spelen met cijfers en getallen als onderdeel van de helingsmethodiek.

Dag 3: De theorie en praktijk ervaringen van de eerste twee dagen worden op deze dag nauwkeurig samengesmolten. Het geleerde komt tot een geheel. Je doorgrond en bundelt de stappen die noodzakelijk zijn om concrete heling bij de ander te realiseren.


  • 3-Daagse Cursus Signature Cell Healing € 495,00 incl. Certificaat van Deelname.
  • Thea Boven
  • vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 09.00 uur. Aanvang 09.30 uur, eind rond 17.00 uur
  • Prijs incl. koffie/thee en soep bij lunch

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Merk: Thea Boven
3-Daagse Cursus Signature Cell Healing € 495,00 Meer info over deze Cursus Gegeven door Thea Boven vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023 In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward Zaal open 09.00 uur. Aanvang 09.30 uur, eind rond 17.00 uur Prijs incl. koffie/thee en soep bij lunch Ticket(s..
€495,00
Excl. BTW:€409,09
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/