Menu
Your Cart

Stef Freriks Interactieve Avond 2024

Op vrijdag 15 september 2023 is Stef Freriks wederom bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk in Bolsward, om te vertellen over de nieuwe tijd, energetische landbouw en DNA veranderingen.

Dit zal vast weer (net als in mei 2023) een geweldige interactive avond worden. Mis het niet en maak (opnieuw) kennis met Stef en zijn inzichten en werkwijze(n).

Over Stef Freriks:
Stef Freriks, schrijver van ""De Kracht van Bewustzijn"" en maker van de gratis meditatieserie ""De Nieuwe Wereld"", realiseerde zich als kind al, dat situaties en ervaringen op een bijzondere wijze door hem werden beleefd. Hij ontwikkelde zijn gaven en kennis en gebruikte dit later om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te onderzoeken en te begrijpen. Vanuit zijn gave, werk- en levenservaring geeft hij sinds 1995 inspirerende lezingen, persoonlijke readings, maar ook bedrijfsconsulten, cursussen en trainingen, waarbij hij toegankelijke informatie geeft vanuit een overstijgende zienswijze.


  • Interactieve Avond Stef Freriks(€ 15,00)
  • Vrijdag 15 september 2023
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 21.30 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)