Menu
Your Cart

Thea Boven Akasha Records Lecture 29 oktober 2023


Op zondag 29 oktober 2023 is Thea Boven bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk in Bolsward, om te vertellen over Aksha Readingen en de Akasha Velden.

De Akasha Meesters heten je van harte welkom op de lezing over de Akasha velden en alle informatie wat daar ligt opgeslagen en toegankelijk is voor de huidige mens.

Het Akasha veld is een energetisch veld rondom de aarde, waar iedere individu informatie heeft opgeslagen. Zie het als een gigantische harde schijf en ieder heeft een compartiment op deze schijf, gevuld met persoonlijke informatie aangaande de ziel en alle keren dat de ziel hier op aarde is geweest. Hier ligt een schat aan wijsheid, een rijkdom aan kennis en weten en alle ervaringen die een ziel op aarde is aangegaan. Wat het heeft geleerd, wat het wil leren en wat het wil herinneren. Zie het als een uitgebreide bibliotheek waar we allemaal toegang toe hebben. De opgeslagen informatie mogen we nu weer naar ons toehalen en gebruiken voor bewustwording en groei. 

In de lezing wordt uitgelegd wat een zielscontract is, waarom karma en vergeving belangrijk zijn, angsten die in de weg staan om verder te groeien, het opschonen van oude blokkades en energie patronen, thema’s die je wellicht vermijd in dit leven en die er wel toe doen. En alles wat verder aan de orde komt op grond van vragen, behoeftes en het moment. 

Hier ga je de oneindigheid van je ziel ervaren. 

Ook ga je ontdekken waarom het zo waardevol kan zijn een reading te ontvangen. In een reading kun je alle vragen stellen die je hebt t.a.v. jezelf en je zijn hier op aarde. Je vindt er richtingen, krijgt handvaten en praktische informatie om daarna je leven te verdiepen. 

Wie is Thea Boven?
Thea Boven heeft al meer dan 30 jaar ervaring als spiritueel therapeut. Samen met Dominicus zijn zij Lightwave. Ze helpen al vele jaren verschillende mensen succesvol naar hun essentie. Ze bieden integere oplossingen, daadkrachtige inzichten en nieuwe levenskansen die passen bij jouw persoonlijkheid.

Graag deel ik mijn kennis vanuit de natuurgeneeskundige hoek, mijn energetisch werk, spiritualiteit of coaching. Mijn specialisatie is de Signature Cell Healing en is het lezen van het Akasha-veld van jou, of van jouw bedrijf.

Thea

Meer info zie lightwave.nl


  • Lezing Thea Boven Akasha Reading (€ 20,00)
  • Zondag 29 oktober 2023
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 13.45 uur. Aanvang lezing 14.00 uur, eind rond 16.00 uur
  • Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)