Menu
Winkelwagen

Anne de Waard Belevingsmiddag Op Reis met de Priesteres van Avalon 2 okt 2022


Op zondagmiddag 2 oktober 2022 is Anne de Waard bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk Bolsward. Deze middag is gevuld met een beleving waardoor jij heel eenvoudig en laagdrempelig kunt proeven aan de energie van Avalon. Het beloofd een prachtige middag te worden met meditatie, channeling en innerlijk reizen onder begeleiding van Anne de Waard.

Ga je mee op reis? En ontdek de magie in jezelf.....

Over Anne:
Wanneer je je verbindt met Anne haar antenne, verbindt ze je met die delen, sferen, dimensies en werelden die ze voor jou opent, verbindt en heelt. Een reis met haar maakt dat je gelijk voelt dat er iets gaat gebeuren. Ze laat je opnieuw connecten met je oude Zielskennis en activeert daarbij jouw oude wijsheid en gaven die opgeslagen liggen in jouw Ziel.

Ze is een antenne, regressie- en hypnotherapeut waarbij haar specialiteit is naar zielsniveau te reizen. Ook is ze een Vrouwe van Avalon, waarmee ze de herinnering van jouw eigen priesteres-zijn activeert.

Voel je welkom om een ervaring op te doen met de energie van Avalon, die zich niet alleen bevindt ten tijde van Koning Arthur. Ga mee op reis en ervaar.


  • Anne de Waard Op Reis met de Priesteres van Avalon (€ 20,00)
  • Zondag 2 oktoberr 2022
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 13.45 uur. Aanvang belevingsmiddag 14.00 uur, eind rond 17.00 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email. Let op: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie