Menu
Winkelwagen

Ferdinand van der Neut Lezing Goddelijke Eenheid 10 mrt 2023


Op vrijdagavond 10 maart 2023 is Ferdinand van der Neut (Initator en spreker over Tijdboek LuMens.) bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een lezing met het thema "Goddelijke Eenheid".

Deze lezing gaat over de Grote Geest waaruit alles ontstaan is. De Geest waar alles deel van uitmaakt. Het is het begin en het einde, onze Creator, het enige eeuwige en onsterfelijke, ons echte Thuis waar we diep van binnen zo naar verlangen maar zonder besef wat het nou is niet echt te vinden is. Uiteindelijk is dit verhaal van ons allemaal. We komen allemaal uit dezelfde Bron, die we diep van binnen kunnen ontmoeten, en in alles om ons heen kunnen herkennen. En daarom resoneren Goddelijke inzichten zo tot kippenvel, als een oeroude herinnering. Een diep vergeten weten wat niets anders wil dan eruit knallen en het echte leven weer gaan leven, onbevangen en bevrijd van illusies en conditioneringen. We kijken er erg naar uit om deze bijeenkomst met elkaar te delen!

Ferdinand van der Neut

Ferdinand is een initiatiefnemer, heeft een voorliefde voor innovatie en vernieuwing, en is de opstarter van LuMens. Zijn persoonlijke en professionele ontdekkingstocht, zijn fascinatie over het verleden en zijn visioenen over de toekomst, waren de voedingsbodem voor het LuMens initiatief. Zijn wens is om bij te dragen aan het ontstijgen van de polarisatie in mensen en de wereld, door de huidige realiteit transparant te belichten, mensen te inspireren, en nieuwe richtingen te bekrachtigen.


  • Lezing Ferdinand van der Neut (€ 15,00)
  • Vrijdag 10 maart 2023
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraad kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Ferdinand van der Neut "Goddelijke Eenheid" (€ 15,00) Vrijdagavond 10 maart 2023In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te BolswardZaal open 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, eind rond 21.30 uurTicket(s) hier online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je d..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie