Menu
Winkelwagen

Jan Geurtz Lezing "Een Lieve Klap Voor Je Kop" 26 apr. 2023


Op woensdag 26 april 2023 is bestseller-auteur Jan Geurtz bij ons te gast in de Martinikerk te Bolsward.

Een lieve klap voor je kop, Jan Geurtz zijn nieuwste boek, januari 2023

Jan Geurtz is auteur van o.a. bestsellers : “Verslaafd aan liefde” , “ De Verslaving voorbij “, “Vrij van gedachten” en “Wijzen naar de Maan “.

In elk mensenleven komen heftige gebeurtenissen voor: fijne- zoals een wederzijdse verliefdheid of de geboorte van een kind- en pijnlijke zoals het einde van een relatie, een burn-out, een ziekte of naderende dood. Meestal verstoren deze gebeurtenissen onze innerlijke rust (als we die al hadden) en belemmeren ze onze spirituele ontwikkeling (als we daar al mee bezig waren). In deze lezing laat Jan zien dat ingrijpende gebeurtenissen ook benut kunnen worden voor een versnelde groei van spiritueel bewustzijn.

Je kunt ze leren kennen als een ‘lieve klap voor je kop’ die je doet beseffen wie of wat je werkelijk bent, achter je aangeleerde zelfbeeld, je ego. Dit leidt uiteindelijk tot de realisatie dat ons lijden in werkelijkheid niet-herkende liefde is die wacht om toegelaten te worden. Wat kun je verwachten op deze avond?
Jan Geurtz zal een lezing geven over zijn nieuwste boek met het thema "Een lieve klap voor je kop". Na de pauze is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Jan Geurtz over de lezing. Tevens is er de mogelijkheid om het boek van Jan Geurtz te kopen en te laten signeren.

Over Jan Geurtz
Jan Geurtz (1950) is een Nederlands schrijver en leraar Tibetaans boeddhisme. Zijn lessen zijn gericht op het ontwikkelen van een spirituele relatie met de ander en vooral met jezelf. Zie ook jangeurtz.nl.
  • Lezing Jan Geurtz (€ 25,00)
  • Woensdag 26 april 2023
  • In Martinikerk Grootkerkhof 26 te Bolsward
  • Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Merk: Jan Geurtz
Jan Geurtz "Een Lieve Klap Voor Je Kop"woensdag 26 april 2023In Martinikerk Grootkerkhof 26 te BolswardZaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uurTicket(s) hier alleen online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient v..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
Merk: Jan Geurtz
Jan Geurtz Een Lieve Klap Voor Je KopOp openhartige en humorvolle wijze deelt Jan Geurtz in zijn nieuwe boek Een lieve klap voor je kop zijn eigen ervaringen, zowel de mooie als de pijnlijke, in korte contemplatieve teksten. In Een lieve klap voor je kop bespreekt Jan Geurtz heft..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
1 - 2 van 2 (1 pagina's)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/