Menu
Winkelwagen

Jennet Meppelink Lezing Magie van het Innerlijke Kind 26 feb. 2023


Op zondagmiddag 26 februari 2023 is Jennet Meppelink bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een lezing met het thema "Magie van het Innerlijke Kind".

De kans is groot dat je nog een gekwetst innerlijk kind met je meedraagt, en dat heeft grote invloed op hoe je je leven nu leeft. Deze lezing door Jennet Meppelink gaat over de magie van dat innerlijke kind; hoe een blij innerlijk kind je leven laat stromen en een gekwetst innerlijk kind je leven kan saboteren. Dat innerlijke kind is een energetisch emotionele kracht die al jouw bewuste en onbewuste, fijne en pijnlijke emoties van vroeger heeft ervaren én heeft onthouden. Het staat in dienst van jouw ziel en heeft maar één taak: jou eraan te herinneren wat of wie je werkelijk bent, zodat je je leven kunt gaan leiden in overeenstemming met je zielsmissie.

Dat betekent: leven vanuit heelheid, innerlijke rust en innerlijk geluk.

Jennet.

Jennet Meppelink is Jennet Meppelink is holistisch coach, orthomoleculair therapeut, yogadocent, kindertolk en spiegelexpert van binnenwerelden. Ze zet zich in voor het ‘vergeten innerlijke kind’. Haar bijdrage aan het grotere geheel is bewustwording creëren rondom heelheid en innerlijk geluk, en mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn.


  • Lezing Jennet Meppelink (€ 15,00)
  • Zondag 26 februari 2023
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 13.45 uur. Aanvang lezing 14.00 uur, eind rond 16.00 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraad kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Jennet Meppelink Lezing Magie van het Innerlijke Kind (€ 15,00) Meer info over deze lezingZondag 26 februari 2023In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te BolswardZaal open 13.45 uur. Aanvang 14.00 uur, eind rond 16.00 uurTicket(s) hier online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie