Menu
Your Cart

Marieke van Meijeren Interactieve Avond 'Wonder' 2024

Op 22 september 2023 komt Marieke van Meijeren opnieuw naar Bolsward met de interactieve avond  'WONDER'.

Tijdens WONDER ontdek je op een praktische en unieke manier hoe je een nieuwe realiteit creëert. Je leert te bewegen door de verschillende bewustzijnslagen heen en jezelf in één lijn te brengen met je Soul, Body and Mind, dan opent het Veld van eenheidsbewustzijn.

Dan gaat alles zich samenspannen om jouw unieke potentieel en intuïtieve vermogens tot uiting te brengen. Dit wordt overgebracht door ‘Freeflowing Talk’ (kennis), community, Q&A’s, breathwork en de kracht van de Formule TR (Transcedent Reizen). Niks is krachtiger dan LIVE met anderen de Formule ervaren.

Wat een wonderlijke shift, innerlijke kracht en transformatie komt er dan vrij. Maar ook vergeten vormen van zelfhelend vermogen, channelen, contact leggen met engelen, het Goddelijke, spirit guides en Moeder Aarde. Jij bent een wandelend Wonder!

Deze WONDER avond bestaat dus uit een talk door Marieke, ruimte om vragen te stellen, een transcendente reis van veertig minuten, en tussendoor een korte pauze van een kwartier.


  • Interactieve Avond Marieke van Meijeren WONDER (€ 33,00)
  • Vrijdag 22 september 2023
  • In Martinikerk Grootkerkhof 26 te Bolsward
  • Zaal open 19.00 uur. Aanvang avond 19.30 uur, eind rond 21.30 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.


Wie is Marieke van Meijeren?

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’. Daarnaast is zij benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd.

Na een ernstig brommer ongeluk op haar zestiende, bevond zij zich op het randje van de dood. Tot de verbazing van de artsen, nadat er heel weinig hoop nog was, herstelde zij zichzelf weer helemaal. Toen voelde zij weer heel duidelijk de totaliteit van wie en wat ze werkelijk is, en wat het leven in haar essentie inhoudt.

Omdat Marieke totaal niet wist hoe ze op zo’n jonge leeftijd deze bijzondere ervaring(en) en onmetelijk innerlijke kracht een plek moest geven, besloot ze bewust weer in de rat-race van het leven te stappen. Ze koos voor een opleiding in de reclame, had daarna een eigen bedrijf en ze woonde op haarzelf in een fijn appartement. Van buiten klopte het hele plaatje, maar van binnen voelde ze zich onrustig en ongelukkig. Ze voelde duidelijk dat ze het roer moest omgooien en vanaf dat moment heeft ze heel bewust voor het herontdekken van haar ‘Zelf’ en daarin het leven gekozen door zich ten eerste en ten volste te richten op het verdiepen, verhogen en ervaren van haar eigen bewustzijn. De hoog gevoeligheid en wijsheid werd weer een krachtig instrument dat nu in haarzelf is verankerd en haar leidt en richting geeft.

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.

Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd als spreekster & energie healer op evenementen, retreats, business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke.

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)