Menu
Winkelwagen

Roy Martina Experience Najaar 2023


Op Maandag 6 maart 2023 was Drs. Roy Martina bij ons te gast in de Martinikerk te Bolsward. Prachtige avond over VERBINDING MET JE QUANTUM ZELF (JE WARE ZELF)

We hebben de intentie uitgezet dat Roy in het najaar van 2023 weer naar Bolsward zal komen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Wil je eenmalig een berichtje ontvangen zodra de datum van dit evenement bekend is, maak dan gebruik van de resveerknop hieronder!

WIE IS DRS.ROY MARTINA?

Drs. Roy en Joy Martina hebben hun missie zo geformuleerd:

Onze missie is om in liefde geworteld te zijn om anderen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om de hoogste positieve bijdragen aan de planeet te leveren. En om de kracht van het genezen van de geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

Roy is een holistische arts, spreker en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Hij heeft wereldwijdmeer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. En heeft CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid.

Hij is een vooraanstaand en internationaal expert op het gebied van herprogrammering van het onderbewustzijn, emotioneel evenwicht, en natuurlijke genezing.

Daarnaast is hij al 12 jaar dag en nacht bezig om uit te zoeken hoe de Quantum Wetten door iedereen gebruikt kunnen worden.

Merk: Roy Martina
We verwachten in het najaar van 2023 een nieuw evenement met Roy Martina te organiseren. Reserveer vrijblijvend (naam en email) en je ontvangt éénmalig een berichtje zodra een datum, het thema en meer bekend is.Martin & Adriana..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/