Menu
Winkelwagen

Agaat Sfeerlichten

Agaat Sfeerlicht kopen

LOVE SHINE A Light

Deze agaat, ook wel vredes agaat genoemd, is een hele goede stabilisatie steen voor een ieder in de ruimte waarin deze staat. Wanneer men moeite heeft de dingen te accepteren zoals ze zijn, geeft deze steen rust in lichaam en geest.

Door de agaat sfeerlicht in een ruimte te plaatsen waar diverse mensen met verschillende karakters nog wel eens willen “botsen”, zal de harmonie in deze ruimte verbeteren. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.

Witte agaat helpt om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het Universum in stand houden. Het is een vrouwelijke steen die bescherming biedt tijdens de zwangerschap en het aura van vrouwen versterkt. Ze versterkt tevens de ogen en de hersenen, vermindert lichtgevoeligheid van de huid en reguleert hormonale onevenwichtigheden. De steen werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht.

Een fijne zachte energie die toch een krachtpatser is .. en dan verwerkt in een plaatje van een sfeerlicht….

Kies jouw agaat sfeerlicht hieronder uit. Het sfeerlicht wat je besteld is het agaat sfeerlicht wat je ontvangt.

Agaat Sfeerlicht 668 gram Agaat Sfeerlicht 668 gram
Nieuw
Agaat Sfeerlicht ± 668 gramMeer informatie:Gewicht: ±668 gram.Afmetingen ± 9x7x7cm.Land: BraziliëHet betreft hier een uniek exemplaar, de afbeelding is van het Agaat Sfeerlicht wat je geleverd krijgt...
€20,00
Excl. BTW:€16,53
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie