Menu
Winkelwagen

Ard Pisa Lezing Ancient Mysteries & Energies 22 nov. 2022


Op dinsdagavond 22 november 2022 is Ard Pisa bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een lezing met het thema ‘Ancient Mysteries & Energies".

Eén van mijn passies is de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, sfinx, stenen cirkels, tempels, hunebedden, dolmen, reuzengraven, menhirs, dolmen, etc.

Een aantal jaren geleden kwam ik achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden.

Ik was totaal onderste boven van deze feiten.

Jij hebt toch ook, net zoals ik, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen het vandaag de dag het wel nog steeds leren.

Mijn wereld ging helemaal op z’n kop toen ik in 2017 voor het eerst de vallei van de Bosnische piramides bezocht. Mind blowing, piramides in Bosnië of all places!

Maar na mijn bezoek aan Ancient Sardinië (Italiaanse eiland) wist ik dat ik lezingen moest gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.

De lezing is niet alleen om beelden en verhalen te delen en te inspireren om zelf te sites te bezoeken, maar het gaat vooral om jou, om jouw ongekende vermogens die geactiveerd mogen worden. De aanwezigheid van hoge en oeroude energieën op al die magische plekken doen iets met je.

Zo is de energie in het tunnelsysteem onder de vallei van de Bosnische piramides diep rakend. Ook op Ancient Sardinië is de energie heel bijzonder. Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen tijdens de lezing.

Ik neem je tijdens de lezing mee op virtuele reis over de aarde en deel met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthul ik een aantal ongelofelijke geheimen van bijv. de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide en de sfinx in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de reuzengraven op Ancient Sardinië, en stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk. Maar laten we niet onze eigen Nederlandse Hunebedden vergeten. De oudste monumenten van Nederland zijn de hunebedden, dat verhaal wil je ook niet missen.

En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heb ik nog een ongelofelijke uitsmijter voor je uit Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest bizarre plek die ooit op aarde gevonden is.

Ard Pisa


  • Lezing Ard Pisa Ancient Mysteries & Energies (€ 15,00)
  • Dinsdag 22 november 2022
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email. Let op: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Merk: Ard Pisa
Lezing Ard Pisa Ancient Mysteries & EnergiesDinsdag 22 november 2022In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te BolswardZaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uurTicket(s) hier alleen online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie