Menu
Winkelwagen

Astrid Esmeralda Klompstra Lezing Goddelijk Mens Zijn In Deze Tijd 30 okt. 2022


Op zondag 30 oktober 2022 komt Astrid Esmeralda, schrijfster van het boek Zwijgend goud en Stille kracht, in de Doopsgezinde Kerk Bolsward delen en inspireren over wat het betekent om Goddelijk Mens te Zijn in deze tijd. Wat ontwaken in de Liefde die jij bént werkelijk betekent.

Aan de hand van haar eigen verhaal, een intens ziekte- en transformatieproces dat haar 7 jaar lang volledig stil zette, neemt zij je mee in de dans tussen de twee perceptielagen van ontwaking, van Zelf-herinnering. De laag van onszelf als mens in ont-wikkeling en de onveranderlijke, onverwoestbare laag hieraan voorbij.

Astrid Esmeralda:
“In dit leven ben ik geboren met de gave en liefde voor het woord. Dat blijkt al vroeg in mijn leven. Ik ben dol op en goed in taal. Ik schrijf graag en veel, in dagboeken, voor de schoolkrant. De leukste baan die ik ooit had, was op de redactie van een uitgeverij. En ik run een aantal jaar een eigen tekstschrijfbureau. Totdat het innerlijk spoor, waar ik in dit leven door wordt gedreven, mij meeneemt naar opnieuw studeren. Klassieke Homeopathie, Natuurgeneeskunde en Psychosociale en Geestelijke Begeleiding in Bloemendaal.

In 2005 start ik mijn eigen praktijk, De Sinne, waarbij al snel de focus ligt op bewustwording, zingeving en heldervoelende consulten. Ook nu blijkt de trilling van het woord, gesproken door cliënten, voor mij de ingang naar informatie. In dezelfde periode ontwikkel ik samen met Janita Venema de Training tot Kindertolk. Drie passies komen hier samen. Het werken met groepen, het woord én haar diepere vertaling naar de ziel. Na 10 jaar docentschap is het tijd voor een nieuwe stap.

Maar dan word ik ziek… Erg ziek. Eind 2015 verlies ik door een darminfarct op 35 cm na mijn gehele dunne darm. Dit heeft grote gevolgen voor vele terreinen van mijn leven. Mijn werk moet ik noodgedwongen stoppen. Ik ben afhankelijk van voeding en vocht rechtstreeks in mijn bloedbaan en ik kan jarenlang niet eten of drinken. Ik verlies veel in uiterlijke zin. Maar mijn innerlijk leven verdiept zich in deze jaren van stilstand juist enorm. Bewust en onbewust gebeurt er veel in mijn systeem. Ik ontvang een diepe uitzuivering en tegelijkertijd opent mijn bronconnectie zich verder. En er komen opnieuw woorden, ditmaal uit een veld voorbij mijzelf.

Het boek ‘Zwijgend goud’ is een verzameling gedichten en teksten die ik mocht ‘ontvangen’ in de afgelopen 7 jaar. Over o.a. Liefde, Overgave, Zelfherinnering en God. Ik heb ze ervaren als bemoediging, inspiratie en een herhaalde herinnering aan mijn essentie, mijn Licht als het soms zo duister was…”

Het boek heeft in anderhalf jaar tijd op eigen kracht haar weg gevonden naar vele harten en zielen. De woorden zijn steeds weer universeel gebleken. Een richtsnoer in het openen van de deur naar Zelf-herinnering waar velen momenteel voor staan. En ook na de verschijning van Zwijgend goud is de kraan met schrijfsels blijven stromen. Op 10 oktober 2022 verschijnt haar tweede boek met inspiratieteksten, Stille kracht. (Ook bij ons te verkrijgen.)

De sfeer van de samenkomst zal uitnodigend, eerlijk, openend en verbindend zijn. Met als intentie een liefdevolle ontmoeting met jezelf en de ander. Het goddelijk bronveld dieper laten landen in je wezen opdat je je gedragen weet en opgetild voorwaarts kunt gaan…


  • Astrid Esmeralda Klompstra GODDELIJK MENS ZIJN IN DEZE TIJD (€ 15,00)
  • Zondag 30 oktober 2022
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 13.45 uur. Aanvang middag 14.00 uur, eind rond 17.00 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email. Let op: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie