I think healing is not becoming the best version of yourself, it is loving the worst version of yourself

Diep naar binnen kijken, naar je eigen donkerte. Met angst en beven en soms met veel moed, maar alle keren ga ik. Never ending story and a Journey of a lifetime. Elke keer kom ik er heler uit dan ik er in ging.

Angst, en het transformeren daarvan naar liefde  is een van mijn opdrachten in dit leven, ongetwijfeld naar aanleiding van vorige. Karmische afspraken zoals ik zo mooi geleerd heb van Maarten oversier.

Deze Tijd vraagt misschien wel meer dan ooit om naar binnen te gaan , je connectie en verbinding te herstellen. Te beginnen met jezelf en dan  de ander en de wereld. Want de donkerte in onszelf is ook de donkerte in de wereld, en beide dienen zich aan om gezien te worden . Het is geen gemakkelijke tijd, maar wel een prachtige tijd die kansen bied om terug te keren naar een wereld van liefde en verbinding.

So let's go and create some magic.

De stenen in dit grid zijn binnen deze processen super helpend . De lithiumkwarts geeft prachtig toegang tot de karmische stukken en voorgaande levenservaringen die hier een rol in spelen. Daarnaast verzacht ze angst, werkt prachtig verzachtend en reinigend op de chakra in ons buikgebied. Ze zet je hart open en geeft rust en vertrouwen.

De chalcedoon laat je hart spreken, tegen jezelf maar ook zeker tegen de ander, maar altijd in een liefdevolle verbinding en verwoording. Ze is een steen die veel in Avalon gebruikt werd.

De steraragoniet is een lichtbaken. Hij vult je met licht en grond je liefdevol aan Moeder Aarde. En niet alleen je lijf maar ook je aura zodat alles wat je doormaakt, doorleefd of leert gegrond kan worden in je veld en indien nodig getransformeerd kan worden.

Seleniet , engelen all around you . Haalt de ruis van de lijn en uit de communicatie zodat je je ziel , hoger zelf of gidsen ( of allemaal) beter kan ontvangen.

Dus ready to go in? Kom gerust voor advies voor een passende steen. Fijne vrijdag.

Liefs Adriana