Menu
Winkelwagen

Bo Baden Lezing Ben Jij een Typische B12-er? 4 nov. 2022


Op vrijdagavond 4 november 2022 is Bo Baden bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een lezing met het thema ‘Ben Jij een Typische B12-er?" Vitamine B12 speelt cruciale psychische en lichamelijke rol bij verkrijgen of in stand houden van vitaliteit én bij de spirituele ontwikkelingsweg van hoog gevoeligen (HSP-ers).

Een niet herkend of niet goed behandeld vitamine B12-tekort speelt een veel grotere rol bij tal van hedendaagse ziekten en gezondheidsklachten, van jong tot oud, dan over het algemeen beseft wordt. Dat op het eerste gehoor zo onschuldig klinkende “vitamine B12-tekort” ondermijnt, ontwricht en sloopt sluipenderwijs het lichaam, maar ook de psyche van de mensen die het betreft. Spreker en B12 ervaringsdeskundige Bo Baden schetst op heldere en lichtvoetige wijze de omvang en impact van de Vitamine B12 tekort epidemie en welke oorzaken daaraan ten grondslag liggen. Hij zal spreken vanuit 12 jaar B12 praktijk- en coachervaring. Met ook hele bijzondere herstelverhalen van (vaak ook hoog gevoelige en “spirituele”) mensen die een nieuwe, hele succesvolle, B12 zuigtablettenformule hebben benut. Er is ook ruim de gelegenheid om jouw vragen te beantwoorden.

Maar er is nóg een bijzonder aspect aan dit zich nog steeds ontvouwende B12-Pionier-Doorbraak-Verhaal.
Het blijkt namelijk dat juist ook die vrij grote, en steeds groter wordende, groep van Hoog Gevoelige en Spiritueel Geïnteresseerde (en Begaafde) Medemensen onder ons, op dit moment, getroffen wordt door een niet (h)erkend B12-gebrek. En dat komt omdat er sinds 21-12-2012 een (r)evolutionaire 'ombouw' van het lichaam van die hoog gevoelige spirituele medemens plaatsvindt. Een ombouw, waar je nog nauwelijks iets over leest of hoort in de media, maar die wel degelijk plaatsvindt: er komen chakra's bij (van 7 naar 13), er worden slapende DNA-ketens geactiveerd; hersenen gaan anders functioneren (mensen gaan meer in hun Hart en minder in hun hoofd leven), de fijngevoeligheid van de zintuigen neemt toe, de paranormale vermogens gaan bloeien; men wordt steeds intuitiever, etc. etc. De crux van dit verhaal: die ombouw vraagt om heel veel extra B12. Anders kun je dus allerlei klachten krijgen: intense vermoeidheid (burn out), intense hoofdpijnen, vreemde tintelingen in ledematen, benauwdheid op de borst; duizeligheid; psychisch uit balans zijn, niet meer tegen druk (stress) kunnen; extra hoog gevoelig raken voor licht, geluid, mensen, voedingstoffen, etc., etc.

Typische B12-ers zijn vaak Hoog Sensitieve Personen – zijn 'puristen' – houden van schoonheid – zijn sterk verbonden met de Aarde, de natuur en met dieren- ze hebben telepathische vermogens – hun hogere zintuigen zijn meer uitgesproken ontwikkeld – ze nemen soms de aanwezigheid van entiteiten en/of andere energievormen waar – het zijn heel liefdevolle mensen – ze hebben moeite met geweld en het nieuws in de wereld- ze hebben een diep en helder weten – hebben incarnatie problemen – ze voelen zich als een vreemdeling op aarde of hebben het gevoel te leven in ‘de omgekeerde wereld’ – het zijn bijna altijd visueel-ruimtelijke leerlingen – het zijn beelddenkers – vaak ook auditief leerlingen – het zijn laatbloeiers die lang het gevoel hebben dat ze in de ‘wachtkamer’ zitten – ze kennen het gemis of het gevoel van een “verloren tweelinghelft” – ze hebben hun ‘bestaansrecht’ niet echt kunnen pakken – en/of ervaring met moeizaam of “bedreigd moederschap”– en/of hebben te maken of voelen zich geraakt door schending van de Integriteit van de Vrouw /Moeder Aarde – ze hebben een 'Goddelijke taak' maar krijgen die maar moeizaam neergezet op aarde –- ze hebben groot gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid (ze kunnen bijv. ook niet liegen en bedriegen...ze doen ook niet mee aan ego spelletjes, manipulatie en achterklap, etc etc) – het zijn HARTmensen, ze zijn uit het goede hout gesneden – ze geven nooit op, ook al wordt het nog zo zwaar gemaakt; worden ze nog zo getest door (financieel) tegenslag en fysiek ongemak- -ze blijven zoeken totdat het antwoord op hun gezondheidspuzzel kloppend en compleet is…- en ze weten al die tijd intuitief dat ze er uiteindelijk (uit) gaan komen..

HET B12 thema van deze avond is dan ook: je Bestaansrecht kunnen claimen (opeisen)-Leven...en dus moeiteloos, vanuit de Flow, vanuit de Intuïtie, in verbinding met het Geheel, jouw uniek pad (missie-bedoeling) laten ontstaan, groeien...

Ben je geïnteresseerd, herken je jezelf of de ander? Wees welkom.


  • Lezing Bo Baden "Ben jij een Typische B12-er?" (€ 12,50)
  • Vrijdag 4 november 2022
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email. Let op: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie