Menu
Your Cart

Brian van Leeuwen Experience A Transformative Journey from Addiction Back to Connection with Life, October 7, 2023.


Op zaterdagavond 7 oktober 2023 is Brian van Leeuwen bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een interactieve lezing met het thema " Een Transformatieve Reis van Verslaving Terug naar Verbinding met het Leven".

Samen met Brian van Leeuwen organiseren wij een event dat gaat over Bewustwording, Transformatie en Manifestatie. Brian neemt jullie mee in een transformatieve reis van verslaving naar verbinding met het leven, waarin hij deze drie bouwstenen voor expansie koppelt aan zijn eigen transformatieve reis. 

Jarenlang verdoofde Brian zichzelf met drank, drugs, festivals en relaties. Hij voelde zich zo onwijs eenzaam en niet begrepen. Dit resulteerde in extreem vluchtgedrag. Hij gaat er bijna aan onderdoor, maar door verschillende synchroniciteit op zijn levenspad weet hij toch een uitweg te vinden. Die uitweg biedt een transformerend, authentieker en vrijer leven. En daardoor vindt hij zijn weg terug naar leven in het licht. Maar hoe kom je uiteindelijk tot verandering? Hoe vind je je weg terug naar het licht?

Een van Brian zijn doelen is om de lading van verslaving en trauma af te halen, omdat we er allemaal mee te maken hebben. We hebben dan wel niet allemaal te maken met drank, drugs of gokverslavingen, maar wat dacht je van eten, social media, hard werken en vasthouden aan negatieve gedachtenpatronen? Wanneer je een middel van buitenaf gebruikt om iets in jezelf weg te stoppen (lees te willen verdoven) dan heb je al te maken met verdovingsgedrag. En dan maakt het niet uit of dat met drank, drugs, werk, sport, voeding, roken, social media of met gedachten is.

Maar wat stop je dan weg? Wat wil je dan niet voelen? Waar komt de innerlijke onrust vandaan? En dan... Dan komen we bij traumatische ervaring uit. En vergis je niet... Net zoals bij verslaving hoeft dit niet per se "iets groots" te zijn, maar kan het al ontstaan uit bijvoorbeeld afwijzing uit de jongere jaren.

Het helen van je trauma’s en het manifesteren van je toekomst is simpel en tegelijkertijd super complex. Het is een reis terug naar binnen. Maar waar start je dan? En hoe kom je tot blijvende verandering en groei?

Deze avond gaan we hiermee de diepte in. We combineren trauma en verslaving met de drie bouwstenen Bewustwording, Transformatie en Manifestatie om tot verandering en groei te komen.


  • Interactieve Lezing Brian van Leeuwen (€ 15,00)
  • Zaterdag 7 oktober 2023
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 21.30 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)