Lemurische Kristallen | Lemurisch Zaadkristal

Je vindt bij ons een grote collectie unieke Lemurische Kristallen. Wij verkopen Lemurische Kristallen van 50 gram tot maar liefst 1 á 2 kilo!. In onze winkel kun je de Lemurische Kristallen uiteraard bekijken en "voelen/ervaren". Wellicht zit jouw Lemurisch kristal erbij.

Uiteraard kun je (online) bij ons je Lemurische Kristallen kopen. We hebben meer dan 100 stuks op in de winkel in onze kristalruimte liggen. Hier op apollanjacrystals.nl hebben de soorten een beetje onderverdeeld zodat de keuze wellicht voor jouw wat makkelijker wordt. Er zijn heldere Lemurische Kristallen, Golden Healers, Tangerine Lemurische Kristallen, Lemurische Kristallen Rook/Smokey, Lemurische Kristallen Roze en meer. Niet alle Lemurische Kristallen (al) staan online.

Martin

Verankering

Mensen die actief bezig zijn het het verankeren van energie op aarde voelen zich meestal aangetrokken tot Lemurische kristallen. De Lemurische Kristallen helpen bij het ondersteunen bij de verhoging van de frequentie op Aarde.

Bescherming

Als je een Lemurische kristal in jouw rechter hand houdt terwijl je in een cirkel om een persoon, een voorwerp of een huis loopt, zal het een cirkel van licht en bescherming creëren.

Healing

Lemurische kristallen zijn enorm krachtige kristallen die jij of een healer kunnen gebruiken bij sessies.  Het helpt om de chakra’s in balans te brengen en het hartchakra te openen. Tevens heelt het de zwakkere plekken in de aura. Het vergroot je aura en maakt het krachtiger.

Meditatie & HSP

Lemurisch kristal is uitermate geschikt om tijdens meditaties te gebruiken. Het kost soms even tijd om goed in verbinding te komen met kristal, maar ben je op elkaar afgestemd dan kan het kristal je vele inzichten verschaffen die voor jouw van toepassing zijn.

Hoogsensitieve mensen kunnen door de ondersteuning van deze kristal meer in balans komen.

Engelen |Spiritueel

Lemurische kristallen gen inzicht en helpen contact maken met engelen en gidsen.

Het opent je voor allerlei spirituele dimensies, kennis en inzichten met name op het gebied van vorige levens, reïncarnatie, multidimensionaliteit, het grote geheel en het opdoen van oude (verloren) kennis.

Fysiek

Fysiek bevordert het Lemurisch kristal de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en de doorstroming van het bloed, (ook geschikt voor het verhelpen van "koude handen en voeten).

Helpt vaak goed bij slapeloosheid, kalmeert je gedachten en zorgt voor een ontspannen staat van het lichaam en geest. Lemurisch kristal verzacht soms lichamelijke pijnen.