Natuurlijke Citrien Kopen?

Natuurlijke Citrien Kopen? 100% Natuurlijke Citrien Kristallen koop je hier.

Wij verkopen de energetisch zeer krachtige natuurlijke citrien kristallen, losse stenen en Natuurlijke Citrien Hangers. Als sinds 2002 ervaring met de verkoop en advisering van de beste en mooiste 100% Natuurlijke Citrien vanuit onze edelstenen winkel, dus langskomen kan ook.

Natuurlijke Citrien of gewone Citrien?

Veel gestelde vraag is natuurlijk wat is verschil tussen natuurlijke citrien en citrien. Wij gebruiken de term natuurlijke citrien omdat deze kristalvorm in de aarde ontstaan is. De andere citrien die wij ook verkopen is amethist wat onder grote druk en hoge temperatuur gebracht wordt waardoor de structuur, kleur en ook de energetische werking veranderd. Deze citrien wordt dan ook wel gebrande amethist genoemd. 

Dan rijst natuurlijk de vraag werkt de "kunstmatige, gewone" citrien energetisch ook als citrien? Daarin kunnen we duidelijk in zijn: JA.  Maar voor degene die het kunnen voelen/ervaren heeft de natuurlijke citrien een net wat andere trilling.  Helaas is de natuurlijke citrien veel zeldzamer en daarmee ook duurder dus moeten we het vaak met de gewone variant doen.

Je herkend de natuurlijke citrien meestal meteen; het is lichter van kleur, soms transparanter en bevat bijna nooit kwarts. Overigens zie je ook verschillen bij de natuurlijke citrien uit welk land het vandaan komt. Madagaskar is vaak transparanter en komt de natuurlijke citrien uit Brazilië dan is deze donkerder en niet zo transparant.

Martin