Bruneau Jaspis Werking


Bruneau Jaspis | Dr Liesegang steen

"Val niet in je valkuil."

Bruneau Jaspis kan je helpen om moeilijke- of crisis-situaties op een meer gebalanceerde manier te hanteren. Volgens het Michael-System vermindert het alle valkuilen en trekt je in de positieve pool van je "attitude". Zie hiervoor ook het boekwerk Lichtwerk in Nederland daarin wordt het Michael Systeem goed en begrijpbaar uitgelegd.

Je zou ook kunnen zeggen dat de Bruneau Jaspis onstuimige emoties helpt rustig te krijgen, zodat de ziel haar volledig potentieel kan bereiken. Denk ook eens aan de combinatie van Bruneau Jaspis met de Hyperstheen. Lees meer over deze verbluffende combinatie verderop.

Bruneau Jaspis 15-20 gram

Bruneau Jaspis ook wel Dr. Liesegang steen genoemd. 

Verzending: ma-za voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
BR-JA-TR-001
 • Combinatie Bruneau Jaspis met Hyperstone…

  In de praktijk heeft de Bruneau Jaspis ook voor mij de werking (gehad) dat wanneer je bijvoorbeeld in je angst of ongeduld schiet bij een situatie in je leven, je je dit razendsnel realiseert en er dus niet in doorgaat maar stopt. Je trapt op de rem en je voelt/weet gewoon dat je de situatie op een andere manier kunt/mag benaderen. De uitwerking is dan meestal dat er een gevoel ontstaat van “All is well” en je vandaar uit verder kunt gaan.

  Toch miste ik daarbij iets, want wat speelt er nog? Wat houd je nog bezig waardoor je in je valkuil(en) terechtkomt, dat is je vaak niet duidelijk. En daar was de Hyperstone, deze haalt immers spelende onopgeloste zaken naar boven, ook die waar je in eerste instantie niet aan denkt. De Hyperstone “tikt” als het ware aan wat voor jou hoogste goed is zodat je er mee aan de slag kunt. De Hyperstone zorgt voor zelf-respect, je gaat dus in je eigen kracht staan en opent daarmee wellicht de deur voor de mogelijkheden van wat jij wilt…je hoogste goed?!

  Het bij mij dragen van de combinatie van de Bruneau Jaspis en Hyperstone is voor mij zeer effectief gebleken. De Hyperstone zet iets in werking wat nog niet gezien wordt en de Bruneau Jaspis voorkomt in dat proces dat je in je valkuil schiet.

  Je kunt het natuurlijk ook andersom zien, de Bruneau Jaspis laat je zien dat je in je valkuil (dreigt te) vallen en de Hyperstone laat zien waarom. Het kip en het ei verhaal zullen we maar zeggen. In ieder geval is de combinatie zeer transformerend gebleken. Zeker wanneer je voor grote “beslissingen” of veranderingen in je leven staat kunnen deze twee stenen je hiermee behulpzaam zijn.

  Martin