Hyperstheen | Hyperstone Werking

Hyperstheen

"Brengt je dicht bij jezelf."

De hyperstheen zal als eerste nog spelende, onopgeloste zaken omhoog brengen, dus ook zaken waaraan je zélf nog niet had gedacht! Daar kun je dan mee aan de slag op een manier die bij je past. Heb je je werk gedaan, of is er even niets te doen, dan geeft de hyperstheen een immense, diepe ontspanning en rust een gevoel van "Bliss"! Heel goed om mee te slapen.

Omdat de hyperstheen je zo dicht bij jezelf brengt - en houdt - heb je veel minder last van 'negatieve omgevingsfactoren', of misschien beter gezegd, je laat je minder snel beïnvloeden door anderen. Bij regelmatig gebruik - afwisselend 'werk' en 'diepe rust' - zet je de nodige, snelle stappen in je persoonlijke proces.

Combinatie Hyperstheen met Bruneau Jaspis…

In de praktijk heeft de Bruneau Jaspis ook voor mij de werking (gehad) dat wanneer je bijvoorbeeld in je angst of ongeduld schiet bij een situatie in je leven, je je dit razendsnel realiseert en er dus niet in doorgaat maar stopt. Je trapt op de rem en je voelt/weet gewoon dat je de situatie op een andere manier kunt/mag benaderen. De uitwerking is dan meestal dat er een gevoel ontstaat van “All is well” en je vandaar uit verder kunt gaan.

Toch miste ik daarbij iets, want wat speelt er nog? Wat houd je nog bezig waardoor je in je valkuil(en) terechtkomt, dat is je vaak niet duidelijk. En daar was de Hyperstheen, deze haalt immers spelende onopgeloste zaken naar boven, ook die waar je in eerste instantie niet aan denkt. De Hyperstheen “tikt” als het ware aan wat voor jou hoogste goed is zodat je er mee aan de slag kunt. De Hyperstheen zorgt voor zelf-respect, je gaat dus in je eigen kracht staan en opent daarmee wellicht de deur voor de mogelijkheden van wat jij wilt…je hoogste goed?!

Het bij mij dragen van de combinatie van de Bruneau Jaspis en Hyperstheen is voor mij zeer effectief gebleken. De Hyperstheen zet iets in werking wat nog niet gezien wordt en de Bruneau Jaspis voorkomt in dat proces dat je in je valkuil schiet.

Je kunt het natuurlijk ook andersom zien, de Bruneau Jaspis laat je zien dat je in je valkuil (dreigt te) vallen en de Hyperstheen laat zien waarom. Het kip en het ei verhaal zullen we maar zeggen. In ieder geval is de combinatie zeer transformerend gebleken. Zeker wanneer je voor grote “beslissingen” of veranderingen in je leven staat kunnen deze twee stenen je hiermee behulpzaam zijn.

Martin