Shungite Werking

Shungite

"De beschermende power uit Karelië"

De beste steen die ingezet kan worden bij het ontstoren van "straling" en meer...

Shungite wordt zeker al 400 jaar geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Shungite heeft een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. Het lijkt dus ook veel op houtskool. Shungite werkt zuiverend en ontgift het lichaam. Daarom is bij het dragen van Shungite ook aan te raden om veel water te drinken.

Shungite werking (Ruw stuk Shungite)

Daarnaast kan Shungite helpen bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik/draag Shungite niet bij zwangerschap.

Shungite wordt de afgelopen jaren (gelukkig) door steeds meer mensen ontdekt, eigenlijk is het een beetje een hype geworden. Er wordt dus ook helaas veel "nep" aangeboden al dan niet met zogenaamde certificaten. Wij verkopen de echte shungite al sinds 2011 in onze winkel. Je kunt dus ook even langskomen en de kwaliteit ervaren.

"Sinds maart 2020 zien wij een enorme toename van de verkoop van Shungite. We vermoeden dat dit komt door het virus wat heerst en mensen die hierop hun visie loslaten. Laat duidelijk zijn dat er GEEN ENKELE ervaring is met Shungite ter bestrijding van een of dit specifieke virus en je niet ziek van zou kunnen worden door het dragen van Shungite. Het zijn allemaal aannames, er is geen documentatie/boeken/onderzoek/ervaring op dit gebied in combinatie met de werking van Shungite.

Gebruik je gezonde verstand en eigen wijsheid. Wij hebben diverse maatregelen genomen in onze fysieke winkel en dat hebben we niet voor niets gedaan, ondanks dat wij veel Shungite hebben....

Pas goed op jezelf en elkaar."

Martin

Ervaringen Shungite

"Shungite" is de BESTE edelsteen tegen straling! Denk eerst aan houtskool; dat kristal is absorberend - het wordt gebruikt om giffen en ziekte uit het lichaam te trekken en ze op veilige manier te elimineren. Denk dan aan houtskool met hersenen! Dat is Shungite. Het is een aarde en lucht energie, met een vleugje vuur - een ongebruikelijke en krachtige combinatie van energieën om gelijktijdig mee te kunnen werken. Ja, het verwijdert giffen en ziekten uit het lichaam (m.a.w. het verwijdert dat wat er voor een goede gezondheid niet in thuis hoort), maar het is nog veel, veel, veel meer dan dat. Dit is een kristal met alle capaciteiten voor healing, die een kristal maar kan dragen. Het zal de meer dan intense trillingen blokkeren, die op dit moment uit het binnenste van de Aarde omhoog komen. Deze intense, schurende, rots op rots met magma vibraties, hebben het vermogen om het immuunsysteem te verzwakken en stress, angst en onrust in ons op te wekken. Leg Shungite bij de computer of T.V. en het zal ook alles, wat elektronisch is en je ziek zou kunnen maken, blokkeren. Ik zie Shungite als een zwart gat, dat alles wat verkeerd is met ons lichaam absorbeert en de negatieve energie kan niet verder gaan. Die energie wordt afgebroken binnen het kristal. Het is alsof de negatieve energie tegen een stenen muur aankomt en gewoon ophoudt te bestaan.” Jill van Maasdijk.

Bovenstaande tekst is afkomstig van Jill van Maasdijk, auteur van Lichtwerk in Nederland en uitgeefster van het blad Shield of the Command Newsletter (het blad van en voor Lichtwerkers in Nederland en België). Deze tekst is met toestemming van de auteur op www.apollanjacrystals.nl geplaatst, verdere overname van deze tekst is niet toegestaan in welke vorm dan ook. copyright©2012JillvanMaasdijk.

Shungit en elektromagnetische straling

Maar één van de redenen waarom Shungite steeds meer wordt gekocht is dat het de mogelijkheid om Elektronische Straling te blokkeren en/of absorberen. Veel van onze klanten (zowel in de winkel als online) melden ons veel baat gehad te hebben bij het dragen van Shungite in ruimten of plaatsen waar men veel last heeft van Elektromagnetische Stralingen.

Er wordt ook vaak voor gekozen om Shungit Bollen, Piramides, Ruwe Shungit of getrommelde Shungit neer te leggen in de ruimte waar "Straling" voor problemen zorgt. Leg de Shungite dan zo neer dat het tussen jouw en de stralingsbron ligt.

Binnenkort meer informatie over Shungite en de werking van deze bijzondere steen.

Shungite Water

Shungite wordt ook vaak in het water gedaan. Als je het water drinkt waarin Shungite heeft gelegen, zou dit helpen bij eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid versterken en te verjongen. Naar verluid hebben Russische wetenschappers die Shungite onderzoeken gemerkt dat door dit water te drinken het helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling. Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungite water.

Tip: Leg enkele stenen in je bad en je krijg heel helend badwater, dat zuivert en je energie verhoogd.

Maar wees altijd voorzichtig met het innemen van Shungite water, laat je goed voorlichten/informeren, hoe dit in zijn werk gaat!

Shungite en wifi in de praktijk

Frank Silvis van Vortex Vitalis maakt veel gebruik van (onze) Shungite bij zijn werkzaamheden (o.a. meten en neutraliseren van straling). Frank was 17 oktober 2015 in het programma "Het Groene Oosten" van RTV Oost. Daarin bespreekt hij wifi-straling en gaat met shungite aan de slag.