Code Keeper of Freedom Kristal Werking

Code Keeper of Freedom

"Een Lemurisch Kristal met een eigen naam."

De Code Keeper of Freedom wordt op diverse websites betiteld als meesterkristal en als ascensiekristallen. Maar wat maakt dat deze kristallen nu Code Keeper of Freedom worden genoemd?

Deze prachtige kristallen met een unieke vrije vorm bevrijden je zodat je meer kunt gaan leven en een verandering in vibratie op zowel persoonlijk als planetair niveau kunt ervaren.

Code Keeper of Freedom Kristal

Code Keeper Of Freedom-kristallen openen en activeren je derde oog-, kroon- en zielester chakra's. Ze helpen je bewustzijn te verhogen en contact te maken met het ultieme Goddelijke wezens die we zijn. Ze laten je weer ontwaken, om je pure zelf te worden, zodat je kunt creëren wat je wilt, dit is je geboorterecht. Ze bieden net als de andere Lemurische kristallen diep holistische, spirituele genezing. Dit zijn echte Ascension-kristallen die jouw en Moeder Aarde helpen ons bewustzijn naar het hoogste niveau te brengen en de wereld op aarde te creëren die we verlangen, vol Licht en Liefde en Eenheid met alles om ons heen.

Klant ervaringen werking Code Keeper of Freedom

Als een oude vriend! Wat een prachtig kristal!

Ik heb net zonder info te geven het kristal aan mijn zoon gegeven om vast te houden en gevraagd welk gevoel opkomt. Zijn antwoord: vrij!

Net nog een gesprekje over het kristal met mijn zoon: Ik vertelde hoe hij voelt voor mij: een gevoel van ontroering, alsof je met een vertrouwde dierbare wordt herenigt, dat voelt heel puur, liefdevol, vol vreugde en ondersteunend.  Mijn zoon zei daarop: het voelt alsof de wereld even weer perfect is omdat er vrede is (als hij het kristal voelt). Het gevoel van vrij associeerde mijn zoon met een beeld van een waterval wat voor hem voor een vrij gevoel en natuur staat. 

Ik ben benieuwd hoe het zich verder gaat ontvouwen...

JK…