Brandberg Kristal Werking

Brandberg Kristal

Verbindt je spirituele wezen met 'Al Dat Is'

Brandberg Kristal, ook bekend als Brandenberg Kwarts, Brandberg Amethist is nog niet zo lang geleden een ontdekt sommigen spreken dan ook van een “jonge steen”, maar heeft een heel oude ziel. Brandberg Kristal is een hoge vibratie steen en komt in verschillende varianten voor; heldere bergkristal, rokerige kwarts, amethist kwarts of citrien kwarts, vaak met insluitsels van amethist, rokerige kwarts, fantomen of bubbels en soms met insluitsels van chloriet.

brandberg kristal brandberg amethist werking

Brandberg Kristal (Brandberg Kwarts / Amethist) is zeldzaam en wordt alleen gevonden in Zuid-Namibië, Afrika. Het is een krachtige steen voor spirituele alchemie en verbindt je spirituele wezen met 'Al Dat Is'. Brandberg Kristal (Brandberg Kwarts / Amethist) is afgestemd op de witte vlam van puur bewustzijn, straalt oneindig mededogen uit en is daarmee geschikt voor diepe soul healing en vergiffenis.

Brandberg Kristal (Brandberg Kwarts / Amethist) is een effectief hulpmiddel om healing op alle niveaus te ondersteunen, snel te koppelen aan multidimensies en te helpen bij het naar binnen kijken of het beklimmen van de ascensie-ladder. Brandberg Kristal (Brandberg Kwarts / Amethist) vergemakkelijkt bewust bewustzijn bij het reizen naar andere dimensies en wekt hersengolfcombinaties op die meditatie, regressie en aura heling kunnen verbeteren. Brandberg Kristal (Brandberg Kwarts / Amethist) is een veelzijdig kristal is meestal persoons-specifiek en daarmee taak-gerelateerd en afgestemd op de aardse healing, de ziel of karmische taken van de gebruiker.

Brandberg Kristal (Brandberg Kwarts / Amethist) roept in positief licht en wordt beschouwd als een poortwachter die beschermt tegen psychische aanvallen en negatieve energie afstoot. Het kristal werkt door de "etherische blauwdruk" te herstellen naar zijn oorspronkelijke perfecte energetische toestand. Healing is vaak ogenblikkelijk en diepgaand in de mentale, psychologische, emotionele en fysieke lichamen en herstelt het evenwicht op alle niveaus.

Brandberg Kristal (Brandberg Kwarts / Amethist) stemt je af op je kern spirituele identiteit en faciliteert echte zelfreflectie en bewuste activering. Wanneer het op het hartchakra wordt gelegd of gehouden kan het helpen je te laten “reizen” naar de tussentijd om je zielsplan voor het huidige leven te laten zie en daarmee kun je eventueel “zien” hoe je terug kunt keren naar je oorspronkelijke zielsplan of levensopdracht.

Dit kristal verwijdert eventuele blokkades van het derde oog, verbetert het spirituele of psychische zicht en benadert begeleiding van de zuiverste bron. Brandberg ruimt het hartchakra op en opent de keel zodat geestelijke waarheid wordt gesproken met onvoorwaardelijke liefde en mededogen.

Let Op: Brandberg Kristal, Brandberg Kwarts of Brandberg Amethist is een zeer krachtig kristal en voor de capabele gebruiker een aanwinst. Niet bekend met de werking van dit soort kristallen? Ga niet zo maar experimenteren maar vraag advies/hulp/begeleiding van een therapeut of een deskundige uit je omgeving.