Amethist Kathedraal Elestiaal Kwarts Werking

Amethist Elestiaal Kwarts

"Head and Heart Healer"

Amethist Elestiaal Kwarts brengt de energieën van de Elestiaal Kwarts en Amethist samen in één steen. Een all-round balans brenger als het ware.

Een Amethist Kathedraal Elestiaal Kwarts is variant van de losse punten van de Amethist Elestiaal Kwarts.

De Amethist Elestiaal Kwartsen hebben een hoge kristalkracht die verbonden is met de energie (violette straal van transformatie) Saint Germain. Ze zijn dus een geweldige katalysator voor verandering.

Amethist Elstiaal Punt Werking

Deze kristallen zijn heerlijk om bij je in de buurt te hebben omdat ze continu golven van pure spirituele energie brengen, die ze reguleren en afstemmen op de vibratie van degenen die in de buurt zijn en het ontvangen. Je kunt er natuurlijk mee mediteren of slaap met ze. Op die manier kunnen ze bijdragen aan het oplossen van diepe problemen, op het niveau dat comfortabel is voor jouw eigen spirituele groei.

Je zou kunnen zeggen dat de Amethist Elestiaal kristallen en uitstekende manier om je liefde en licht te brengen, op het juiste moment en op de juiste manier voor jouw.

Amethist Kathedraal Elestiaal Punt 5-8cm

Losse Amethist Kathedraal Elestiaal Punten ± 5-8 cm lang en ± 15-25 gram. 

Verzending: ma-za voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
AM-ELE-001
 • In winkelmandje

  Klant ervaringen werking Amethist Kathedraal Elestiaal Punten

  Soms loop ik "toevallig" weer eens tegen iets aan. Dat was ook het geval met deze Amethist Kathedraal Elestiaal Punten tijdens het inkopen. Een partij prachtige kristallen waarvan ik niet direct de werking kon inschatten maar wel meteen wist dat er veel vraag naar zou komen in de winkel. De "gewone" smokey elestial kwarts is door velen gebruikt in hun proces en dit zou wel eens een mooie aanvulling of opvolger kunnen zijn. Dus alle Amethist Kathedraal Elestiaal Punten maar gekocht.

  Terug in de winkel eerst maar uitpakken en even in een vitrinekast neergelegd met het plan om later het te gaan ervaren wat dit kristal doet. Dan komen wat van mijn vast klanten, die zien de Amethist Kathedraal Elestiaal Punten en resoneren enorm op de energie. Altijd leuk om te zien dat dit gebeurd en het bevestigd meteen mijn gevoel dat dit kristal voor velen wel eens belangrijk zou kunnen zijn. Een paar reacties heb ik hieronder geplaatst. Er volgen vast nog meer..

  Martin

  Het eerste sterke effect is een onmiddellijke ontspanning in je hoofd. Je voelt de verschuiving in je linker- en rechter hersenhelft, die beter in balans gebracht worden en je gaat onwillekeurig dieper ademhalen. Dus allereerst een all-round balans brenger.

  Het is wat ik zou noemen een "Head and heart healer". Het heeft alle effecten van elestial kwarts = heling van het emotionele centrum, maar het brengt ook je emotionele en mentale lichaam weer met elkaar in balans, die bij de meeste mensen óf wel overhelt naar de éne, dan wel naar de ander kant. Bovendien verzacht het de Chief Negative Feature "Martyrdom".

  Voor iedereen met een nog niet (helemaal) verwerkte moeilijke jeugd een aanrader; maar helemaal goed te gebruiken bij disfunctionele families; vooral voor de kinderen die daar slachtoffer van zijn.

  Het enige jammere is dat het niet geslepen is als "knuffelsteen" !!! Dan zou je hem nooit meer willen loslaten.....

  JvM

  Bijzonder spul die elestiaal amethist. Het opent allemaal processen, fysiek en in alle lagen.

  Pakt voor mij alle richtingen, ook de richtingen waarvan ik me niet bewust ben of niet ken. Het connect met verleden, nu, maar ook toekomst.

  Geeft informatie. Heelt alle wonden, met name ook wonden en ontkenningen die ik in mijn eigen zielelevens heb toegebracht niet alleen naar mezelf maar ook aan anderen.

  Een duidelijke connectie met de nieuwe energiestroom. Heel anders dan de Vera Cruz Amethist. Vera Cruz is fijntjes'er.

  Er stroomt in deze een kracht door die wel deels verbonden is met St. Germain en Merlijn, maar dat is alleen de mannelijke kant.

  T.