Angel Aura Kwarts Werking

Angel Aura Kwarts

"Natuurlijke intuïtie, inzichten en blijf op je pad"

De werking van Angel Aura Kwarts, Angel Aura Kwarts eigenschappen of de betekenis van Angel Aura Kwarts zijn zeer veelzijdig. De specifieke werking van de Angel Aura kwarts is tot stand gekomen door natuurlijke kwartskristallen (bergkristal) te onder hoge druk en temperatuur te voorzien van laagje pure zilver. Hierdoor ontstaat een prachtige regenboog of olievlek-achtige laag. Deze laag is niet te verwijderen!

Deze kristallen combineren de eigenschappen van zilver en die van het (berg)kristal (kwarts). Dit zorgt ervoor dat dit uitzonderlijk intense kristallen zijn om te gebruiken.

angel aura kwarts werking

Angel Aura kwarts is de perfecte steen wanneer iemand zich emotioneel onstabiel of verdrietig voelt. De energieën die van dit kristal uitstraalt zorgen voor een beschermend schild rond de aura die daardoor bijdraagt aan innerlijke rust, mentale helderheid, een hoog intellect en pure sereniteit.

Wanneer je resoneert op de Angel Aura Kwarts helpt het je je emotionele lichaam onder controle te krijgen, terwijl je geest wordt opgeruimd van de dagelijkse mentale mist. Angel Aura Kwarts lijkt te helpen bij een volledige evaluatie en transformatie van je huidige leven en zet je ertoe aan om actie te ondernemen en te doen waar je echt van houd. Dit krachtige kristal helpt dan jouw doelen en dromen vast te houden en zo op hun pad te blijven. Angel Aura herinnert je daar keer op keer daaraan… Gebruik het als meditatie en visualisatie steen. Leg hem op je nachtkastje, hou het vast en geniet van de reis…

Resoneer je op Angel Aura Kwarts? Kijk dan in onze online winkel of kom langs in de winkel. We hebben een ruim assortiment, er zit vast wel Angel Aura kwarts voor jouw bij.


Positieve Energie

Angel Aura Kwarts is ook goed voor het verbeteren van je humeur en algehele energie-niveau. De pure energie die uit Angel Aura Kwarts straalt, geeft je zoveel positieve energie dat het bijna onmogelijk is om iets anders te voelen dan vreugde en geluk. 

 

Overweldigend?

Mocht de Angel Aura je overweldigen en je je aarding kwijt lijkt te raken. Leg dan het kristal aan de kant en gebruik bijvoorbeeld even een hematiet om je zelf te aarden. (Bij je stuitje leggen of in de broekzak dragen.)

 

Andere namen

Ander namen voor de Angel Aura Kwarts zijn:

  • Engelenaura Kwarts
  • Angel Aura Quartz
  • Opal Aura Quartz
  • Opaal Aura Quartz
  • White Angel Aura Kwarts

Allemaal verschillende namen voor hetzelfde kristal dus.