Cosmic Woman Tessa Koop Lezing & Crystal Skull Ceremony

Cosmic Woman Tessa Koop

Dinsdag 14 juni 2022 met Volle Maan geef ik een lezing in Bolsward op uitnodiging van Apollanja Crystals.

Dat is een prachtige edelstenen winkel, waar recent het 100ste exemplaar van Cosmic Woman is verkocht!

Het wordt een bijzondere avond, waarbij we ook een Crystal Skull Ceremony gaan doen met twee hele grote Kristallen Schedels, van Apollanja Cystals en hun unieke Lemurië Kristallen.

Tessa Koop Cosmic Woman

Het verhaal gaat over wie wij zijn, waar we vandaan komen en waarnaar we op weg zijn staat geschreven in ons bloed, ons water en in de kristallijne structuur van ons lichtlichaam. Als we de oude verhalen over wie we niet zijn durven los te laten, onszelf zuiveren en zo ons lichaam, geest en ziel weer uitlijnen, start het herinneren van wie we zijn: ‘Stars bound to a body.’ - Emerald Tablets

Er ligt een nieuw verhaal op ons te wachten. A Vision of Love. Wij VROUWEN voelen het Verhaal in ons bloed en we voelen onze Powers terugkeren in onze Baarmoeders en yoni’s – verbonden aan Moeder Aarde. Massaal herrijzen we als feniksen uit de as, verbinden we onze Baarmoeders en onze powers, vervlechten we onszelf met The Web of Life en ZIJN we de verandering, die we verlangen.

Dit verhaal zal ons verstand te boven gaan, omdat de Moeder geen logica nodig heeft in een wondere wereld van kleuren, tonen en frequenties.

Samen zetten we een krachtig groepsbewustzijn neer om ons vanuit het hart te verbinden met de 13 Crystal Skulls die deze Vision of Love al vele eeuwen Dromen. We openen ons hart en onze baarmoeders, zenden De Moeder heling en kracht bij Haar metamorfose, we zenden de mensheid liefde en we ontvangen liefde, inzicht en heling voor ons eigen unieke proces van gewoon naar buitengewoon. The Motherland is Rising en niets dat Haar tegenhoudt.

Hoor jij ook Haar Calling?

Tessa Koop Cosmic Woman
koop hier je ticket
Ticket:

Cosmic Woman Tessa Koop Ticket(s)

  • Cosmic Woman Tessa Koop Lezing met Crystal Skull ceremony.
  • 14 juni 2022
  • in Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 Bolsward
  • Zaal open 18.45 uur. Aanvang lezing 19.00 uur, eind rond 21.30 uur.

Ticket(s) hier alleen online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.  

CM-20220714
Verzending: je ontvangt je ticke(s) per email binnen 1 werkdag na betaling.
In winkelmandje
!