Menu
Winkelwagen

Workshop De Belangrijkste Dag Van Je Leven 30 april Machiel Hoek


Workshop De belangrijkste dag van je leven

“Dat heb ik weer!”, verzuchtte de eendagsvlieg die met het verkeerde been uit bed was gestapt

Het is de dood die het leven de moeite waard maakt. Na je geboortedag is je sterfdag dan ook de belangrijkste dag van je leven. Maar hoe zorg je er voor dat het ook de mooiste dag van je leven wordt? Is dat überhaupt mogelijk?

Jazeker!

En het mooie is…. door hier aan te werken, wordt iedere nieuwe dag de mooiste en belangrijkste dag van je leven tot dan toe. Tenzij je een keertje misschien je dag niet hebt....

In deze workshop kijken we naar de stappen die nodig zijn om iedere nieuwe dag mooier te laten worden, waardoor je laatste dag ook je allermooiste dag zal zijn. Uiteraard zijn deze stappen voor iedereen uniek, maar ga er maar vanuit dat je meerdere blokkades en invalshoeken die we gaan behandelen, zult herkennen.

Een workshop van 2 uur is voor zo’n groot onderwerp natuurlijk niet genoeg. Het doel van deze middag is om je anders te laten kijken naar dat wat vanzelfsprekend leek, om je nieuwe inzichten te geven en om je in beweging te krijgen. Je krijgt een werkboek mee met daarin tips, inspiratie en vervolgopdrachten om toe te passen, en daarmee kan je in je eigen tempo verder aan de slag met die zaken die voor jou belangrijk zijn.

We sluiten de middag af met een meditatie waarin je sterft en opnieuw geboren wordt.

Wie is Machiel?

Machiel Hoek (49) is de schrijver van de bestseller Het meisje dat de wereld veranderde, een verhaal over de zoektocht naar het geheim van het leven. Het vervolg, over het geheim van de dood en wedergeboorte, komt eind dit jaar uit.


  • WorkshopDe Belangrijkste Dag Van Je Leven€ 15,--
  • Gegeven doorMachiel Hoek
  • Zondag 30 april
  • Bij Doopsgezinde Kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Inloop vanaf 13.45 uur. Aanvang 14.00 uur, eind rond 16.30 uur
  • Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Merk: Machiel Hoek
Workshop De Belangrijkste Dag Van Je Leven € 15,-- Gegeven door Machiel Hoek Zondag 30 april Bij Doopsgezinde Kerk Skilwyk 29 te Bolsward Inloop vanaf 13.45 uur. Aanvang 14.00 uur, eind rond 16.30 uur Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06 Ticket(s) alle..
€20,00
Excl. BTW:€16,53
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/