Menu
Winkelwagen

Frij Fryslân Informatie Avond 27 sept. 2022

Op dinsdag 27 september geeft ‘Frij Fryslân’ een presentatie in de Doopsgezinde Kerk van Bolsward (Skilwyk 29).

Frij Fryslân wil zich met anderen in Fryslân verbinden die ook willen bouwen aan een eerlijke, nieuwe en betere wereld. En die hier – dicht bij huis – samen aan willen meewerken. Individuen, initiatieven en bedrijven en instellingen kunnen samen bouwen aan een nieuw ecosysteem waarin de mens en natuur centraal staan.

Frij Fryslân is een land waar mensen om elkaar geven. Waar respect voor elkaar, het leven en vrijheid een mooie balans vormen. Een land waar mensen samen beslissingen nemen en op elkaar en onze onbetaalbare natuur passen.

Frij Fryslân heeft onlangs, op zaterdag 27 augustus, een Frijheidsfestival in Rijs georganiseerd waar ongeveer 1600 mensen op af zijn gekomen. Waar naast artiesten ook alle werkgroepen van Frij Fryslân en andere mooie initiatieven acte de préséance hebben gegeven. Er zijn heel veel positieve reacties gekomen. Door de grote belangstelling moest op een gegeven moment de inschrijving gesloten worden. Mede daarom leek het Frij Fryslân goed om de mensen die op 27 augustus niet konden komen en andere belangstellenden uiteraard, alsnog een kans te geven om kennis te maken met alles wat zich afspeelt en welke plannen en initiatieven er zijn.

Op 27 september geven de initiatiefnemers van Frij Fryslân, een maand na het Frijheidsfestival in Gaasterland, meer informatie over dit initiatief. En hoe je kunt aansluiten en meebouwen. Voel je vrij te komen, van harte welkom! Aanvang: 20.00 uur Inloop: vanaf 19.30 uur. Graag je even per email je GRATIS ticket(s) reserveren omdat het aantal plaatsen beperkt is.


Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie