Menu
Winkelwagen

Workshop Kennismaken Met DNA Frequenties Hanneke Hoppenbrouwer 21 april


Maak kennis met de dertien kern energieën van ons evolutieproces

Op vrijdagmiddag 21 april geeft Hanneke Hoppenbrouwer bij ons in de Doopsgezinde kerk een workshop over het werken met DNA Frequenties. Een kans om te ervaren op welke manier de frequenties jouw verlengstuk zijn. In balans; in je kracht.

Niet alleen jij als persoon bestaat uit energie, ook jouw emoties en uitingen (woorden, gedachten, handelingen) bevatten trillingsfrequenties. Deze energie uitingen in combinatie met de energie van ons wezen en lichaam resoneert mee op de energie van de Aarde.

Dat doet niet alleen iets met jou en met de Aarde, maar ook met je omgeving, Alles wordt constant beïnvloedt door ons gedrag, uitspraken, doen en laten. We resoneren mee op elkaars energie en zodoende nemen we ongemerkt of onbedoeld dingen over en beïnvloeden we elkaar. Als mens heb je hier invloed op. Dieren hebben dat niet of minder. Het is goed om ons daar bewust van te zijn. Net als onze invloed op de natuur. Wij zijn daar verantwoordelijk voor en daar mogen we goed voor zorgen. Het is een wisselwerking. Wie goed doet, goed ontmoet. De wezens om je heen, alles dat leeft, het zijn spiegels van ons zijn. Wat voor gedrag laten de mensen, dieren, de natuur, om je heen zien. Is het herkenbaar en prettig wat je ziet, voelt en ervaart als je in deze spiegel kijkt? Of is het tijd voor actie omdat je voelt en merkt dat je blijft hangen. Ben je je überhaupt wel bewust dat het zo werkt?

Een andere benadering is, dat wanneer je merkt dat je met regelmaat vastloopt, je zou kunnen concluderen dat het moment daar is om op onderzoek uit te gaan waarom dat zo is. Wanneer je merkt dat synchroniciteit wegvalt, alles tegenzit en er geen verbetering komt in je staat van zijn, wat je ook doet. Doe je niks of juist teveel, dan kan het ‘ergens in blijven hangen gevoel’ een domino effect teweeg brengen. Hoe merk je dat? Niks komt meer als vanzelf naar je toe, wanneer dat misschien eerst wel het geval was. Je kan je leeg voelen. Betekenisloos. Denken; is dit het nu?! Je merkt dat zowel je omgeving als jij zelf langzaam maar zeker minder tolerant wordt. Je kan nergens meer tegen. Input wordt teveel. Kluizenaar gedrag komt ervoor in de plaats. Dit alles kan zich op meerdere niveaus uiten; fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel. Allemaal lichamen waarin het zich verhoudt. Ben je met deze vragen of patstellingen bezig in je leven of heb je het gevoel dat je niet verder komt, dan is het fijn om contact te maken met DNA frequenties. Deze dag is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de DNA frequenties.

Wat gaan we doen?

Tijdens de snuffelworkshop is iedereen welkom om zowel DNA-frequenties remedies als de andere uitingen van de frequenties te komen ervaren, zodat je kan voelen en zien wat DNA-frequenties voor jou kunnen betekenen. Het wordt een lichte dag met intuïtieve, niet verplichte oefeningen waarbij je op onderzoek uitgaat. Laat het lekker over je heen komen, en je ziet vanzelf wat je mag ontdekken op deze dag. Je gaat tijdens deze middag zelf voelen en ervaren welke energie op jou van toepassing is door in te tunen op de kaarten, edelstenen, aurasprays en krachtplaatsen. Als je wil kun je een 30ml pipetflesje prepareren om mee naar huis nemen. Om in te nemen of te gebruiken op een manier waarop jij voelt dat het klopt. De frequenties brengen balans waar dat nodig is; op ieders niveau. Het is tenslotte jouw pad, jouw missie.

Wie is Hanneke Hoppenbrouwer?

Hanneke Hoppenbrouwer is energiecoach en oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties. De Nieuwe Aarde frequenties remedies zijn voedingssupplementen op basis van water en brandy. Ze bevatten trillingsfrequenties van krachtplekken uit het Katharengebied in Zuid-Frankrijk en van tempels in Egypte. Om ze kracht bij te zetten zijn er edelsteen frequenties toegevoegd. Dit zorgt voor een betere opname van de energie en het omsluit de trilling van de krachtplek. Dat maakt deze remedies uniek. Begonnen als energetisch therapeut groeide haar praktijk steeds meer uit in de richting van coaching en counseling. Hanneke voert praktijk aan huis en geeft regelmatig trainingen en workshops. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. In balans.


  • Workshop Kennismaken Met DNA Frequenties € 66,--
  • Gegeven doorHanneke Hoppenbrouwer
  • Vrijdag 21 april
  • Bij Doopsgezinde Kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Inloop vanaf13.15 uur. Aanvang 13.30 uur, eind rond 16.30 uur
  • Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Workshop Kennismaken Met DNA Frequenties € 66,-- Gegeven door Hanneke Hoppenbrouwer Vrijdag 21 april Bij Doopsgezinde Kerk Skilwyk 29 te Bolsward Inloop vanaf 13.15 uur. Aanvang 13.30 uur, eind rond 16.30 uur Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06 Ticket(s) hieronder o..
€66,00
Excl. BTW:€54,55
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/