Menu
Winkelwagen

Machiel Hoek De Zoektocht naar het Geheim van het Leven 23 sept 2022


Op vrijdagavond 23 september 2022 is Machiel Hoek auteur van het boek Het Meisje dat de Wereld Veranderde bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een interactieve avond / lezing ‘De Zoektocht naar het Geheim van het Leven".

42.

In "The Hitchhikers Guide to the Galaxy" van Douglas Adams is dit volgens een supercomputer die hier 7,5 miljoen jaar over heeft nagedacht het antwoord op de ultieme vraag over de zin van het leven, het universum en alles.

Machiel Hoek (48) neemt ons deze avond mee op een soortgelijke zoektocht, met een ander antwoord. Als kind was hij er al van overtuigd dat hij "in dit leven het geheim van het leven zou ontdekken", maar hoe? Pas negen jaar geleden ontving hij een indringende boodschap van een oude stem, en ging hij écht op zoek. Bijna alles wat hij had moest hij opofferen en opnieuw opbouwen. En de reis bleek - uiteraard - anders dan hij had verwacht.

Deze avond passeren onder meer de volgende onderwerpen de revue:

 • Ongelukje Of Opzet? Een Cursus in Wonderen vs. Een Ongewoon Gesprek met God.
 • Zandkorrels, (vallende) sterren en manifester(r)en
 • Sjamanistisch dromen duiden en namasté
 • Schuld of oorzaak? Ho'oponopono en verantwoordelijkheid nemen.
 • De spin en het geschenk van de angst
 • De belangrijkste gebeurtenis van je leven
 • Kan het kloppen dat alles klopt?

Op het eerste gezicht lijkt dit alles misschien los zand, maar het zijn allemaal in elkaar grijpende bouwstenen van "het geheim" dat Machiel "ontdekte" en waar hij Het Meisje dat de Wereld Veranderde over schreef. Waarin opa tegen zijn kleindochter Lisa zegt: "Dit geheim zal jouw beeld van de wereld en van jouw leven ingrijpend veranderen. Jouw wereld en leven zullen niet meer hetzelfde zijn als je het geheim hebt ontdekt. Is dat écht wat je wilt?"


 • Machiel Hoek Lezing (€ 10,00)
 • 23 september 2022
 • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
 • Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 21.30 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email. Let op: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Merk: Machiel Hoek
Het Meisje Dat De Wereld Veranderde Machiel HoekLisa is niet zo gelukkig. Ze voelt zich alleen en het lijkt alsof de wereld tegen haar is. Als haar opa dit hoort, weet hij dat de tijd is gekomen om haar het geheim van het leven te laten ontdekken. Opa neemt Lisa mee op een ontdekkingsreis waarin ze ..
€20,95
Excl. BTW:€19,22
1 - 1 van 1 (1 pagina's)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/