Menu
Winkelwagen

Tijn Touber Time Bender, Ontwikkelingen in de Wereld en Meditatie 14 okt 2022


Op vrijdagavond 14 oktober 2022 is Tijn Touber bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor de lezing over zijn boek Time Bender en de huidige ontwikkelingen in de wereld. De avond wordt afgesloten met een door Tijn verzorgde meditatie.

Tijn Touber is schrijver, muzikant, onderzoeker en inspirator. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en gaf trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met zo’n 1500 huiskamers, Schoolverlichting, Kidsverlichting, Wise Tribe en de Gevonomie. Samen met zijn partner Binkie organiseert Stilte Retraites en Sound Healings. Daarnaast geeft hij Time Bender Events, Stilte Concerten, Meditatie Cursussen en online events.


  • TijnTouber lezing (€ 20,00)
  • Vrijdag 14 oktober 2022
  • Doopsgezinde Kerk, Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.000 uur

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email. Let op: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie