Menu
Winkelwagen

Workshop Kennismaken met de Pendel

Workshop Kennismaken met de Pendel

Regelmatig organiseren wij in onze winkel de Workshop kennismaken met de Pendel.

Workshop pendelen deze is veel gevraagd bij ons. Het kan een mooi middel zijn om de communicatie met je onderbewustzijn te voelen fysiek. Hoe werkt het nu, dat pendelen.

Een pendel gaat een beroep doen op je onderbewustzijn. Als je de pendel op de juiste manier gebruikt en vasthoudt, gaat ze reageren op kleine reacties in je vingers. Deze reacties worden veroorzaakt door je onderbewustzijn als een reactie op de vragen die je stelt. Vanuit je onderbewustzijn gaat dus een stroom van energie naar je vingers en dus naar de pendel. As simple as that.

Wat doen we op de avond. Verkennen van de pendel, de basis leggen. Houding, welke manier van vragen en welke pendel past bij mij. En veel oefenen. Je krijgt een boekje mee na de tijd om thuis nog na te kunnen lezen. We hebben veel pendel om te proberen op de avond zelf. Je kan je eigen pendel meenemen, een bij ons gebruiken en eventueel aanschaffen.

Prijs voor de workshop is € 24,95 per persoon. Groep tot 8 personen maximaal. Lekker kopje thee met wat lekkers, we maken er wat leuks van.

Deze workshop wordt gegeven door Klaske en/of Adriana.

  • Kosten € 24,95 per persoon
  • Aanvang: 19.30 uur (eind ± 21.30 uur)
  • Aanmelden verplicht: Je kunt je hieronder ticket(s) voor de workshop bestellen.
  • Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06.

18 November Workshop Kennismaken met de Pendel
Nieuw Bestseller
Ticket(s); Deelnamen aan Workshop maak Kennis met de Pendel.Datum Vrijdag 18 november 2022Bij Apollanja Crystals Skilwyk 37 te BolswardAanvang 19.30 uur, eind rond 21.30 uurTicket(s) hier online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd...
€24,95
Excl. BTW:€20,62
8 December Workshop Kennismaken met de Pendel
Nieuw Bestseller
Ticket(s); Deelnamen aan Workshop maak Kennis met de Pendel.Datum Donderdag 8 oktober 2022Bij Apollanja Crystals Skilwyk 37 te BolswardAanvang 19.30 uur, eind rond 21.30 uurTicket(s) hier online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd...
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 2 van 2 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie