Menu
Winkelwagen

Advisering en Testen Edelstenen - Kristallen

Advisering en Testen Kristallen en Edelstenen

Ontdek de perfecte kristallen en edelstenen voor jouw unieke reis bij Apollanja Crystals in Bolsward.

Onze testmethoden, waaronder de beproefde spiertest en het fascinerende aurologische testen, onthullen welke kristallen en edelstenen jou het beste ondersteunen tijdens jouw persoonlijke proces.

Met onze spiertest wordt jouw lichaam als kompas gebruikt. Terwijl je comfortabel zit, plaatsen we de zorgvuldig geselecteerde kristal of edelsteen tegen je buik en testen we welke het meest resonant is met jouw energie, zodat je meteen de juiste keuze kunt maken in welke stenen je aanvullen.

Het aurologische testen opent een nieuwe wereld van inzicht door contact te maken met jouw unieke energieveld. Door te resoneren met de subtiele trillingen en kleuren van jouw aura, kunnen we een kristal of edelsteen aanbevelen dat perfect bij jouw frequentie past, waardoor je aura in balans komt en jouw innerlijke proces wordt ondersteund en gestimuleerd.

Bij Apollanja Crystals geloven we in maatwerk, elk mens is uniek en door enkel te werken met stenen van de meest zuivere kwaliteit kunnen we dit maatwerk realiseren.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te begeleiden naar de juiste keuze. Het testen van kristallen en edelstenen is altijd gratis tijdens onze openingstijden. Wil je een uitgebreid testconsult van 30 minuten met een van onze experts? Reserveer dan jouw prive sessie voor slechts €27,50 inclusief koffie of thee, exclusief de kristallen, edelstenen.

Apollanja Crystals, een energie beleving binnen de wereld van kristallen en edelstenen!