Menu
Winkelwagen

Abrikoos Agaat

Werking Abrikoos Agaat

Abrikozen Agaat straalt een energie uit die ons doet denken aan "thuis", de plek waar we ons het meest op ons gemak voelen en omringd worden door liefde. Deze steen heeft een vriendelijke en zachte energie die ons aanmoedigt om zowel goed voor onszelf te zorgen als anderen te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden, volgens de Gulden Regel. Het kan ook waardevol zijn voor mensen die gezinsproblemen onderzoeken, met name diegene die verband houden met persoonlijke grenzen en wederzijdse afhankelijkheid.

Abrikozen Agaat bezit een verzorgende en warme, aardse energie die ons een gevoel van veiligheid en geliefd zijn geeft. Het helpt ons op een zachte manier om angst los te laten en kan ons helpen om de dood en andere grote, onbekende zaken beter te begrijpen of er vrede mee te vinden. Deze steen ondersteunt ons in onze spirituele groei en biedt innerlijke stabiliteit en vrede. Het is nuttig bij zelfreflectie, het overdenken van de wereld en meditatie, en kan ons helpen om een helderder begrip van de realiteit te ontwikkelen. Abrikozen Agaat zuivert de energie om zich heen, wat ons een verfrissend gevoel geeft en ons helpt om de overvloed te aanvaarden die het universum te bieden heeft.

Abrikozen Agaat brengt de essentie van "thuis" naar voren, een plek waar liefde, acceptatie en verlangen naar ons aanwezig zijn. Het bevordert met name liefde en begrip tussen ouders en kinderen, en helpt bij het oplossen van spanningen binnen familierelaties. Deze steen helpt ons goede relaties op te bouwen, met name binnen onze familie of hechte vriendengroepen. Abrikozen Agaat herinnert ons eraan dat we allemaal waardevolle gaven hebben om met anderen te delen en dat het sleutel is om degenen te vinden die de gaven bezitten die we nodig hebben en vice versa. Het helpt ons om woede en verbittering los te laten en moedigt ons aan om indien nodig opnieuw te beginnen. Bovendien stimuleert Abrikozen Agaat niet alleen ons gevoel van veiligheid, maar ook het creëren en behouden van gezonde grenzen, zodat we daadwerkelijk veilig kunnen zijn.

Abrikozen Agaat heeft een liefdevolle en zachte energie, maar is tegelijkertijd logisch, rationeel en no-nonsense. Het helpt ons om onze problemen grondig te analyseren en op te lossen, en moedigt actie aan. Het herinnert ons eraan dat de sleutel tot het verwezenlijken van onze dromen hard werken, slim werken en effectief samenwerken met anderen is. Abrikozen Agaat helpt ons om snelle en weloverwogen beslissingen te nemen en staat open voor verandering. Het is ook een uitstekende steen voor zelfreflectie omdat het zowel zacht als eerlijk is, waardoor zelfvertrouwen en zelfacceptatie kunnen groeien. Abrikozen Agaat stimuleert onze creativiteit en combineert dit met pragmatisch gezond verstand, waardoor we het pad naar geluk en het hoogste goed kunnen vinden.

Abrikozen Agaat wordt aanbevolen voor de behandeling van zowel fysieke als emotionele wonden die verband houden met misbruik of verslaving. Het is met name effectief bij het aanpakken van kwesties die teruggaan naar de kindertijd en soms moeilijk te begrijpen zijn omdat we ze bekijken vanuit het beperkte perspectief van een kind, eerder dan dat van een volwassene. Abrikozen Agaat kan ons helpen om de dieperliggende emoties en motieven te begrijpen die zich schuilhouden onder oppervlakkige emoties. Bijvoorbeeld, woede kan vaak een masker zijn voor angst, en het onvermogen om een behandeling te ondergaan of een misbruikvolle situatie te verlaten, kan voortkomen uit schaamte. Abrikozen Agaat moedigt ons aan om te onderzoeken wat er zich zowel aan de oppervlakte als daaronder afspeelt. Het fungeert als een zachte beschermer voor mensen die herstellen van verslavingen.

Abrikoos Agaat 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 5-15 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens ku..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
1 - 1 van 1 (1 pagina's)