Menu
Winkelwagen

Amazoniet

Werking Amazoniet

Amazoniet geeft je de controle over je leven terug. Het is de steen van vernieuwing. Activeert de hogere creativiteit en intuïtie.

Zorgt voor rust, ontspanning en dat je je minder snel ergert negatieve energie van anderen.  Is verzachtend/helend op de emoties/gevoelens die te maken hebben met zorgen en angst.

Werkt op het hart en keel chakra. Het versterkt de communicatie, vooral op het gebied van de liefde. Je trek de universele liefde als het ware naar je toe, stelt je in staat deze vast te houden en nog mooier deze uit te stralen.

Het verbind de “fysieke, etherische en astrale lichamen” met elkaar waardoor er een goede balans in je wezen ontstaat. Harmoniseert dan intuïtie en verstand. Balanceert de mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar waardoor er helderheid ontstaat en je in je centrum blijft.

Ondersteunend bij klachten die te maken hebben met het zenuwstelsel en de daarbij ontstane energetische blokkades. Sommige mensen met spierspasmen hebben baat bij het dragen van een Amazoniet.

Amazoniet Madagascar 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 8-15 gramLand: MadagascarDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representa..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
Amazoniet EdelsteenhangerMooie edelsteenhanger van Amazoniet uitgevoerd met een sterling 925 zilveren oogje en in de steen geboord stiftje. Soort: Hanger met zilveren oogje en stiftje (Sterling 925)Afmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 5-6 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijk..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Amazoniet Hanger DoorboordMooie edelsteenhanger Amazoniet doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord. Soort: Doorboorde hanger, zonder koordjeAfmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 10-20 gramLand: MadagascarDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kl..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Amazoniet Punt - Zeszijdige Obelisk 7,5-10 cm Soort: zeszijdige obelisk Afmeting: ± 7,5-10 cm Gewicht: ± 55 gram Land: India Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijg..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Amzoniet Ruw Aangeslepen 3-5cm Soort: Ruw met één zijde geslepen/gepolijst, Zaksteen Afmeting: ± 4-5cm Gewicht: ± 25-35 gram Land: Madagascar Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeeldin..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Amazoniet

Amazoniet is een steen van harmonie, zowel intern als in relaties met anderen. Deze steen helpt je om de waarheid te spreken en vrede te brengen, en ondersteunt je bij het communiceren van je ware gedachten en gevoelens zonder overmatige emotionaliteit. Dit vormt de eerste stap naar vrede met jezelf en je omgeving. De tweede stap is het stimuleren van je hartchakra door Amazoniet, wat je compassie doet ontwaken. Nadat je je waarheid hebt geuit, helpt Amazoniet je om ook het standpunt van de ander in te nemen, wat essentieel is voor het bereiken van harmonie. Dit proces speelt zich ook intern af wanneer je door zelfonderzoek bewust wordt van de strijdige aspecten van je persoonlijkheid, elk met hun eigen drijfveren en wensen. Door met Amazoniet te slapen, kun je deze innerlijke componenten helder in beeld brengen via de symboliek van dromen. Meditatie met Amazoniet maakt je alles bewuster, zodat je naar alle aspecten van jezelf kunt luisteren en deze kunt integreren. Omdat het een steen van waarheid is, kun je vertrouwen hebben in de beelden, dromen en ingevingen die naar boven komen terwijl je met Amazoniet werkt.

Amazoniet kan je ook de kracht geven om je dromen en verlangens zichtbaar te maken. De steen versterkt je intenties, en omdat hij werkt via het keelchakra, moeten deze intenties worden uitgesproken. Wanneer je Amazoniet in je handen houdt terwijl je krachtig hardop affirmeert wat je wilt bereiken, versterk je je vermogen om dit daadwerkelijk te realiseren. De kracht van het gesproken woord is groot en mystiek. Genesis bevestigt dat het heelal werd gecreëerd door het woord van God. Amazoniet leert ons om de waarheid te spreken en te realiseren wat we uitspreken.

Om het keelchakra te activeren en de communicatie te verbeteren, werkt Amazoniet goed in combinatie met aquamarijn, ajoiet, larimar, aqua-aurakwarts, chrysocolla en turkoois. Voor een beter inzicht in de waarheid kan het effectief zijn om moldaviet, fenakiet en/of muummiet toe te voegen. Door te werken met een combinatie van azeztuliet en Amazoniet kun je een innerlijke reis naar parallelle werelden beginnen, evenals het vermogen om de daar verworven informatie en inzichten accuraat over te brengen.

Amazoniet geeft een geweldige stimulans aan de chakra’s van het hart en de keel. De energie van deze steen is die van persoonlijke waarheid, zodat je je hart kunt uiten in communicatie met anderen. De steen opent en zuivert het keelchakra wanneer je uit angst voor conflicten of confrontaties je gedachten en gevoelens voor je houdt. De steen laat je ook zien hoe je eigen woorden hebben bijgedragen aan je huidige situatie en hoe je je woorden of communicatiestijl kunt afstemmen op een hogere, harmonieuzere realiteit. Amazoniet is zeer geschikt wanneer je conflicten moet oplossen of je eigen waarheid effectiever wilt communiceren.

Daarnaast kan Amazoniet nuttig zijn wanneer je geen voeling hebt met je eigen waarheid. Als je niet weet wat je wilt of voelt, kan Amazoniet helderheid geven. Als je niet goed weet wat jij de wereld te bieden hebt, wijst de steen je op je gaven en kennis.

Het is ook een sterke bondgenoot als je problemen hebt met het stellen van grenzen. De steen helpt je je eigen waarheid te zien en over te brengen, zodat je duidelijk kunt bepalen wat je wel en niet wilt ervaren. Omdat de steen je helpt angst voor conflicten te overwinnen, kun je duidelijke grenzen stellen op fysiek, energetisch en emotioneel vlak. Dat kunnen innerlijke grenzen zijn waarmee je zelfdiscipline ontwikkelt, of externe grenzen waarmee je je persoonlijke ruimte bepaalt.

Amazoniet helpt je om je woorden in daden om te zetten en je daden in lijn te brengen met je woorden. In deze zin leert de steen je wat integriteit en waarheid zijn. Het is een uitstekende steen als je je veel zorgen maakt over de mening en het oordeel van anderen, of als je voortdurend anderen jouw meningen en oordelen voorschotelt. Het is een steen van de ‘juiste relatie’, die je helpt je persoonlijke evenwicht te behouden in relaties met anderen en met de wereld in het algemeen.

Trefwoord: Boosheid & Stress| Emotionele Genezing| Kracht| Liefde & Relaties| Vreugde| Inspiratie| Communicatie| Waarheid| Ontspanning| Stress Vermindering| Inzicht| Afstemming Van Chakra'S| Avonturen| Verlichting| Innerlijke Vrede| Rust In Het Hoofd| Zelfontdekking| Vertrouwen| Levenspad

Chakra: 5 | 4

Sterrenbeeld: Maagd

Element: Water