Menu
Winkelwagen

Azuriet

Werking Azuriet

Azuriet 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 10-20 gramLand: PakistanDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens k..
€11,00
Excl. BTW:€9,09
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Azuriet

Azuriet is een steen die onze derde oog en kruinchakra's activeert en ontgrendelt, waardoor ze met elkaar worden verbonden. Het staat bekend als een van de belangrijkste stenen als het gaat om het verkrijgen van toegang tot onze eigen psychische vermogens. Het kan je helpen met lucide dromen, astrale projectie, intuïtieve meditatie, inzicht en innerlijke visie. Als iemand veel dromen heeft en zich vaak afvraagt wat ze betekenen, dan is dit de perfecte steen voor jou! Azuriet kan helpen om die dromen te versterken en hun beelden te ontcijferen. Azuriet verhoogt het mentale bewustzijn, intellect en wijsheid, waardoor je nieuwe doelen en verlangens kunt bereiken. Dit kopercarbonaat draait allemaal om de geest en helpt bij het reinigen en zuiveren van negativiteit daarbinnen. Azuriet brengt grote helderheid met zich mee die kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten, slechte gewoonten en zelfs verslavingen. Azuriet werkt goed samen met andere stenen met een hoge frequentie, zoals fenakiet, shattuckiet en danburiet. Bij het gebruik van deze stenen met Azuriet zal ons derde oog zowel sterker worden als ons mentale bewustzijn worden vergroot. Het resultaat hiervan is dat onze intuïtieve kant zal beginnen te stralen en zal helpen bij tal van psychische vermogens.

Trefwoord: Psychische Vermogens | Rustgevend En Geduldig | Zelfvertrouwen | Manifestatie | Innerlijk Zien | Communicatie Met Gidsen

Chakra: 7 | 6

Sterrenbeeld: Boogschutter

Element: Lucht