Menu
Winkelwagen

Bergkristal Chloriet

Bergkristal Chloriet

Bergkristal Chloriet

Bergkristal Chloriet is een helend kristal dat zeer gewaardeerd wordt door ervaren kristaltherapeuten. Chloriet verwijst naar een collectie groene mineralen, en is vaak Clinochlore in de meeste gevallen. Het komt soms voor in transparante Heldere Kwarts als kleine groene stippen of een groene waas. Het kan ook aan de buitenkant van Kwarts ontstaan als een donkergroene laag. Chloriet is een zacht mineraal dat makkelijk te bewerken is, en moet zorgvuldig behandeld worden. Energetisch gezien is het een sterke reiniger en zuiveraar. Het is vooral aanbevolen voor genezers en zorgprofessionals om vertrouwen met patiënten te bouwen en optimale zorg te waarborgen.

Spiritueel:
Bergkristal Chloriet staat bekend als een intensieve energiereiniger. Het wordt ingezet om de energie in onze aura, chakra's en meridianen te reinigen, waardoor we ons vitaal en gezond voelen. Het verwijdert energetische blokkades en psychische gezwellen die spirituele pijn of stilstand veroorzaken. Dit kristal bevordert de connectie met onze helende gidsen en onze eigen genezende kracht. Het leert ons wanneer we onszelf moeten helpen en vertrouwen, en wanneer we beter af zijn met het zoeken naar andere genezers die ons welzijn vooropstellen. Het benadrukt dat het leven heilig is, inclusief dat van onszelf, onze dierbaren en alle andere mensen, dieren, planten en wezens op aarde. Daarom moeten onze keuzes deze heiligheid reflecteren. Bergkristal Chloriet motiveert ons om onze band met de natuur te verdiepen en kan gebruikt worden om natuurwezens zoals deva's aan te trekken.

Emotioneel:
Ook op emotioneel vlak brengt Bergkristal Chloriet een zuiverende energie. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties zoals woede en irritatie, alsook nervositeit en angst. Het verzacht de energie tussen individuen die moeite hebben om samen te werken, en ondersteunt het vinden van een positieve overeenstemming. Bergkristal Chloriet straalt hoopvolle en optimistische energie uit, en belooft ons dat emotionele heling mogelijk is, en dat we niet eeuwig hoeven te worstelen maar daadwerkelijk kunnen genezen.

Mentaal:
Bergkristal Chloriet is een uitstekende talisman voor medische professionals zoals artsen, verpleegkundigen en dierenartsen. Het helpt patiënten meer open en op hun gemak te staan tegenover heling, en vertrouwen te hebben. Het stimuleert mensen ook om gezonde aanbevelingen echt op te volgen, in plaats van te hopen op een wonderbaarlijke verandering. Het kristal inspireert ons om onze beste ideeën in praktijk te brengen en moedigt ons aan om gezonde keuzes te maken.

Fysiek:
Metafysische genezers gebruiken Bergkristal Chloriet om het lichaam gezond en krachtig te houden. Het zou de opname van vitaminen en mineralen door het lichaam verbeteren en de goede bacteriën in de darmen verhogen. Het wordt ook ingezet om tekenen van veroudering zoals levervlekken te verminderen, fungeert als pijnstiller. 

Bergkristal Chloriet Cluster 10,5cm 754 gram Materiaal: Bergkristal Chloriet ClusterGewicht: ±754 gram Afmetingen: ±10,5x9,5x7cmLand: BraziliëSpecificatie: -Resoneer je op deze Bergkristal Chloriet Cluster 10,5cm? Je kunt deze Bergkristal met Chloriet Cluster online bestellen bij ons. We versturen ..
€120,00
Excl. BTW:€99,17
Bergkristal Chloriet Cluster 10cm 1170 gram Materiaal: Bergkristal Chloriet ClusterGewicht: ±1170 gram Afmetingen: ±10x10x8cmLand: BraziliëSpecificatie: -Resoneer je op deze Bergkristal Chloriet Cluster 10cm? Je kunt deze Bergkristal met Chloriet Cluster online bestellen bij ons. We versturen dit k..
€187,00
Excl. BTW:€154,55
Bergkristal Chloriet Cluster 11,5cm 762 gram Materiaal: Bergkristal Chloriet ClusterGewicht: ±762 gram Afmetingen: ±11,5x10x7cmLand: BraziliëSpecificatie: -Resoneer je op deze Bergkristal Chloriet Cluster 11,5cm? Je kunt deze Bergkristal met Chloriet Cluster online bestellen bij ons. We versturen d..
€121,00
Excl. BTW:€100,00
Bergkristal Chloriet Cluster 13,5cm 664 gram Materiaal: Bergkristal Chloriet ClusterGewicht: ±664 gram Afmetingen: ±13,5x7x6,5cmLand: BraziliëSpecificatie: -Resoneer je op deze Bergkristal Chloriet Cluster 13,5cm? Je kunt deze Bergkristal met Chloriet Cluster online bestellen bij ons. We versturen ..
€103,00
Excl. BTW:€85,12
Bergkristal Chloriet Cluster 15cm 880 gram Materiaal: Bergkristal Chloriet ClusterGewicht: ±880 gram Afmetingen: ±15x9x6cmLand: BraziliëSpecificatie: -Resoneer je op deze Bergkristal Chloriet Cluster 15cm? Je kunt deze Bergkristal met Chloriet Cluster online bestellen bij ons. We versturen dit kris..
€140,00
Excl. BTW:€115,70
1 - 5 van 5 (1 pagina's)