Menu
Winkelwagen

Carneool

Werking Carneool

" Sta op en doe iets, kom in beweging."

Zorgt voor standvastigheid, idealisme en sociaal gedrag. Schenkt moed, daadkracht en humor. Problemen worden gemakkelijker overwonnen en Je wordt actiever. Als je vastzit, geeft de carneool je dat duwtje in de rug dat je meestal nodig hebt. Sta op en doe iets, kom in beweging.

Geeft de energie voor een nieuwe start in het leven. Intensiveert de liefde en lust. Steen van de vernieuwing.  Helpt bij infecties, reuma en diabetes. Verbetert de zuurstofopname. Heel goed voor de milt. Reinigt de aura.

Carneool Hanger DoorboordMooie edelsteenhanger Carneool doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord. Soort: Doorboorde hanger, zonder koordjeAfmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 10-20 gramLand: BraziliëDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurs..
€4,13
Excl. BTW:€4,13
Carneool Jumbo Steen 5-6cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 5-6cmGewicht: ± 100-200 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. ..
€6,20
Excl. BTW:€6,20
Carneool Steen 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 10-20 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens k..
€4,13
Excl. BTW:€4,13
1 - 3 van 3 (1 pagina's)