Menu
Winkelwagen

Kundalini Citrien

Werking Kundalini Citrien

NATUURZUIVER!
Een inspirerend kristal deze Kundalini Citrien dat zowel in het dagelijks leven als op spiritueel vlak ondersteuning biedt. Perfect als het centrale kristal in een kristalgrid. De levendige energie van Kundalini Citrien stroomt direct in de aura, waardoor je bewustzijn verhoogt en je vervuld wordt van vreugde en levenslust. 

De Kundalini Citrien wekt een krachtige creatieve energie op, die positieve gedachten gestalte geeft. Het biedt kracht voor een nieuw begin en draagt bij aan succes. Door de innerlijke kracht die het bevordert, groeien zelfrespect en zelfvertrouwen. Natuurlijke Citrien, waaruit het Kundalini Citrien bestaat, houdt geen negatieve energie vast en stapelt deze ook niet op, maar transformeert, verdrijft en aardt deze energie, waardoor het uitzonderlijk beschermend is. Het lost problemen op, zowel fysiek als op een subtieler niveau, en transformeert negatieve gedachten en gevoelens in positieve.

In het hindoeïsme staat Kundalini voor een vorm van goddelijke vrouwelijke energie, gelegen aan de basis van de ruggengraat. Kundalini Citrien brengt deze krachtige goddelijke vrouwelijke energie in kristalhealing. Als natuurlijke citrien is Kundalini Citrien bij uitstek geschikt voor manifestatie, verbeelding en persoonlijke wil. Het draagt de kracht van de zon en voelt warm en troostend aan, het is energiek en levensbevorderend. Het stimuleert de chakra's zoals het zonlicht in de lente, maakt de geest helder en stimuleert de ziel tot actie.

De frequentie van Kundalini Citrien wekt creativiteit en verbeelding op, en ondersteunt het proces om dromen en wensen in tastbare vormen om te zetten. Zijn natuurlijke gele energie moedigt de volheid van het leven, een fris begin en nieuwe initiatieven aan.

Het unieke aan Kundalini Citrien is de balans van de krachtige Yang-energie van natuurlijke citrien gecombineerd met een magische mix van de Yin-energie van de Kundalini-energie. Dit mengsel creëert een evenwichtig, krachtig helend kristal zonder weerga. Kundalini Citrien helpt ons richting te houden en obstakels te overwinnen. Het ondersteunt bij het stellen van de juiste emotionele grenzen en het duidelijk handhaven ervan. Kundalini Citrien heeft een speelse energie die licht en optimisme kan brengen.

Het is gunstig voor de spijsvertering, biedt hulp bij verkoudheid en ondersteunt de maag, milt en darmen. Bovendien heeft het een positieve invloed op de stofwisseling.

Affirmatie: Ik verbind mij ertoe mijn creatieve bronnen te verkennen om overvloed in mijn leven te genereren.

Onze Kundalini Citrien is natuurzuiver! Dus geen gebrande amethist!

Kundalini Citrien Puntjes 3-4cmSoort: Ruw, Puntjes, Natuurzuivere CitrienAfmeting: 3-4cmGewicht: ± 10-40 gramLand: KongoDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer represen..
€8,26
Excl. BTW:€8,26
1 - 1 van 1 (1 pagina's)