Menu
Winkelwagen

Goud Obsidiaan

Goud Obsidiaan

Goud Obsidiaan verfijnt onze instincten en ontsluiert verborgen talenten, wat vooral nuttig is bij het ontdekken van onze levensdoelen en de weg ernaartoe. Goud Obsidiaan herinnert ons eraan dat wij de regisseurs van ons eigen lot zijn, voorzien van de intelligentie en passie die nodig zijn om onze dromen te verwezenlijken. De steen stimuleert een verstandige, methodische denkwijze en effectieve planning bij het streven naar onze hoogste doelen.

Goud Obsidiaan bezit een levendige energie die zich onderscheidt van die van puur zwarte Obsidiaan. Deze steen biedt kracht en helpt tegelijkertijd ons ego te temperen zodat het ons bewustzijn en gedrag niet overheerst. Het moedigt ons aan tot ontwaken en tot een realistisch begrip van de wereld om ons heen, zonder angst of ontkenning. In plaats daarvan nodigt het ons uit om uitdagingen aan te gaan en positieve veranderingen teweeg te brengen. Goud Obsidiaan verbindt ons met de krachten van de aarde en de wijsheid van de hemel, en trekt rijkdom en voorspoed aan op alle niveaus.

Goud Obsidiaan reinigt en activeert het derde chakra, waardoor het je afstemt op de energie van de grote centrale zon. Deze centrale zon, de bron van manifestatie in de fysieke wereld, is via een koord verbonden met het derde chakra (of een gelijkwaardig energiecentrum) bij alle wezens in het universum. Het gouden licht van de grote centrale zon vibreert in resonantie met de goudstraal van het derde chakra, wat weerspiegeld wordt in het iriserende licht van Goud Obsidiaan.

Deze steen, net als andere obsidiaansoorten, is bijzonder geschikt om negatieve energieën te verwijderen en het auraveld te zuiveren, vooral bij het zonnevlechtchakra. Wanneer dit kanaal zuiver is, volledig tot aan de bron, wordt je wil afgestemd op de Goddelijke Wil en verbetert je vermogen om te manifesteren aanzienlijk. Mensen die Goud Obsidiaan met zorg gebruiken, zullen merken dat ze steeds beter in staat zijn hun eigen werkelijkheid te creëren, en voelen een groeiende wens om alleen datgene te manifesteren dat het beste past bij het hoogste goed van alle wezens. Op die manier zie je dat, wanneer je de kracht krijgt om bergen te verzetten, alle bergen al op hun juiste plek staan.

Goud Obsidiaan kan helpen verborgen talenten naar voren te brengen en is nuttig bij het bereiken van werelds succes in het uiten van die talenten, vooral wanneer je ze direct en compromisloos tot uitdrukking brengt zonder ze aan te passen aan de eisen van de buitenwereld. De steen werkt goed samen met goud labradoriet, heliodoor, amblygoniet en citrien, allemaal verbonden met het derde chakra en de goudstraal. Moldaviet versterkt de kracht van Goud Obsidiaan om je ware roeping te manifesteren.

Goud Obsidiaan helpt bij het oplossen van kwesties rond de wil. Het is een uitstekende steen voor zowel daders als slachtoffers van machtsmisbruik, omdat het helpt bij het verwijderen van alle aspecten van machtsmisbruik uit energetische systemen. Deze steen legt drijfveren vanuit het ego bloot en helpt je handelen en macht af te stemmen op de Goddelijke Wil.

De frequentie van Goud Obsidiaan fungeert ook als communicatiekanaal, waardoor je verbinding kunt maken met wezens en entiteiten van de aarde. Deze steen is bijzonder nuttig bij aardheling, en kan plekken identificeren waar de energiesystemen van de aarde uit balans zijn om ze weer te harmoniseren.

Goud Obsidiaan 2-3cm Soort: Getrommeld, Zaksteen, Knuffelsteen Afmeting: 2-3cm Gewicht: ± 10-30 gram Land: Mexico Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter ..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
Goud Obsidiaan Zeepsteen 8cm 100-150 gram Soort: Zeepsteen, Getrommeld, Zaksteen, Knuffelsteen Afmeting: ± 7-8x4-5x2-3cm Gewicht: ± 100-150 gram Land: Mexico Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
Goud Obsidiaan Zeepsteen 8cm 80-100 gram Soort: Zeepsteen, Getrommeld, Zaksteen, Knuffelsteen Afmeting: ± 7-8x4-5x1-2cm Gewicht: ± 80-100 gram Land: Mexico Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat j..
€18,00
Excl. BTW:€14,88
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Wat is de werking van Goud Obsidiaan, meer informatie

Goud Obsidiaan staat bekend om zijn krachtige energetische eigenschappen die zowel de geestelijke als fysieke gezondheid kunnen bevorderen. Deze bijzondere steen is bijzonder effectief in het zuiveren van de aura en het beschermen tegen negatieve invloeden. Het werkt als een schild tegen psychische aanvallen en helpt om negatieve energieën uit de omgeving te weren.

Op emotioneel niveau stimuleert Goud Obsidiaan zelfreflectie, waardoor het individu wordt aangemoedigd om dieper in te gaan op hun ware gevoelens en verborgen emoties. Dit maakt het een uitstekende steen voor diepgaande genezing en het verwerken van oud zeer. Goud Obsidiaan moedigt aan om achter de oppervlakkige façade te kijken en de kern van problemen te bereiken, wat essentieel is voor persoonlijke groei.

Op spiritueel niveau versterkt Goud Obsidiaan de verbinding met het goddelijke en verhoogt het de spirituele bewustwording. Deze steen wordt vaak gebruikt in meditatie om inzichten en visioenen te verkrijgen die leiden tot een beter begrip van het eigen spirituele pad. Door de diepe verbinding die het creëert tussen de basis- en kroonchakra's, bevordert Goud Obsidiaan een gevoel van heelheid en balans.

Fysiek kan Goud Obsidiaan helpen bij het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van pijnklachten. Het wordt soms gebruikt om stress en spanning in de spieren te verminderen, waardoor het ook een goede steen is voor mensen die veel fysiek werk verrichten of regelmatig sporten.

Kortom, Goud Obsidiaan is een veelzijdige en krachtige steen die ondersteuning biedt op emotioneel, fysiek en spiritueel niveau, en een waardevolle toevoeging kan zijn aan de praktijk van elke spirituele zoeker of healer.