Menu
Winkelwagen

Hematiet

Werking Hematiet

Hematiet is een steen van duidelijke verbondenheid tussen de geestenwereld en de aardse wereld. De frequentie ervan id die van het overbruggend resonantieveld dat zowel donker als licht bevat. Hematiet brengt hoge frequenties naar de sfeer van het fysieke zodat we onze hoogste doelen kunnen manifesteren in ons aards bestaan. Ze is de steen van integratie, die alle ervaringen tot een voor jou samenhangend geheel maakt. Ze verbind je met je eigen zielenkracht en de ziel van de aarde. Doordat in de hematiet zo sterk de polariteit te voelen is van het mannelijke en het vrouwelijke maakt dat er een evenwichtige energie ontstaat die tegengestelden tot een geheel maakt. Hoe mooi een voorbeeld voor nu in onze wereld. Zo als ze glanst als een spiegel, spiegelt ze de mensheid.

Hematiet is een van de krachtigste aardende stenen in het mineralenrijk, bedoeld om je lichaam en geest weer op aarde te wortelen. Deze steen helpt je je gedachten en acties te heroriënteren op de zaken die voor jou het belangrijkst zijn, terwijl hij je op het juiste pad begeleidt. Het is een steen van aantrekking, net als die van een magneet. Hematiet haalt voortdurend overtollige energie uit uw omgeving, zodat u deze voor uw eigen belangen kunt gebruiken. Zodra je focus verankerd raakt aan de aarde, laat Hematiet je zien dat alles wat je wenst haalbaar is. Onszelf in het huidige moment verankeren lijkt elke dag een moeilijkere uitdaging te zijn. In de technologische wereld waarin we vooruitgaan; het lijkt moeilijk voor ons om aanwezig te blijven in onze gedachten. Het voortdurend oppakken van onze telefoon bewijst dat onze geest elders wil ontsnappen. Wanneer we ons verbinden met Hematiet, kunnen we ons wortelchakra versterken om onze aandacht bij de taak te houden. Neem elke dag een moment de tijd om met uw Hematiet te werken om uw energie in de juiste gemoedstoestand te brengen.

Hematiet grondt en beschermt ons. Het versterkt onze verbinding met de aarde, waardoor we ons veilig en geborgen voelen, wat ons op zijn beurt de kracht geeft om energetisch en emotioneel gezonde grenzen te creëren. Het schenkt ons moed, uithoudingsvermogen en vitaliteit. Hematiet, een "steen voor de geest", stimuleert de concentratie en focus, waardoor het geheugen en het originele denken worden verbeterd.

Hematiet maakt gebruik van de magnetische eigenschappen van onze yin-yang-energieën om de meridianen in het lichaam in evenwicht te brengen en om een stabiel evenwicht te bieden tussen het etherische zenuwstelsel en het fysieke zenuwstelsel. Het concentreert energie en emoties voor balans tussen lichaam, geest en ziel.

Het is aan te raden om hematiet niet langer dan 5 dagen aaneen te dragen. Hematiet is enorm ijzerhoudend en kan daarom ook van invloed zijn op de ijzerhuishouding in het bloed (verhogend). Het dragen van Hematiet bij mensen die tumor vorming in de hersenen hebben wordt ten sterkste afgeraden.

Hematiet 3-4cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 3-4cmGewicht: ± 30-50 gramLand: ChinaDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens kun..
€4,13
Excl. BTW:€4,13
Hematiet 5-6cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 5-6cmGewicht: ± 60-80 gramLand: ChinaDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens kun..
€6,20
Excl. BTW:€6,20
Hematiet EdelsteenhangerMooie edelsteenhanger van Hematiet uitgevoerd met een sterling 925 zilveren oogje en in de steen geboord stiftje. Soort: Hanger met zilveren oogje en stiftje (Sterling 925)Afmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 5-6 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkin..
€5,74
Excl. BTW:€5,74
Hematiet Hanger DoorboordMooie edelsteenhanger Hematiet doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord. Soort: Doorboorde hanger, zonder koordjeAfmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 10-20 gramLand: BraziliëDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurs..
€4,13
Excl. BTW:€4,13
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Hematiet

Hematiet is een van de krachtigste aardende stenen in het mineraalrijk, bedoeld om je lichaam en geest weer te verankeren aan de aarde. Deze steen helpt je gedachten en handelingen te heroriënteren naar wat voor jou het belangrijkst is, terwijl hij je op het juiste pad begeleidt. Het is een steen van aantrekkingskracht, net als een magneet. Hematiet trekt voortdurend overmatige energie uit je omgeving naar beneden om je te helpen dit te gebruiken in je eigen belang. Zodra je focus verankerd is aan de aarde, laat Hematiet je zien dat alles wat je verlangt haalbaar is. Onszelf verankeren in het huidige moment lijkt elke dag een grotere uitdaging te zijn. In onze steeds verder ontwikkelende technologische wereld lijkt het moeilijk voor ons om aanwezig te blijven in onze gedachten. Constant onze telefoon oppakken bewijst dat onze geest op zoek is naar een ontsnapping elders. Wanneer we contact maken met Hematiet, zijn we in staat om ons wortelchakra te versterken en onze aandacht bij de taak voor handen te houden. Neem elke dag een moment om met je Hematiet te werken en je energieën te centreren in de juiste gemoedstoestand. Als je merkt dat je bent gekoppeld aan een steen met een hoge vibratie die op dit moment te krachtig aanvoelt (Phenacite, Moldavite, Grandidierite, etc.), combineer dan Hematiet wanneer je met je kristal werkt om sterke aardende energieën binnen te brengen.

Trefwoord: Kansen | Kracht | Balans | Duidelijkheid | Meditatie | Gronding | Focus | Afstemming Van Chakra | Balanceren Van Polariteiten | Materialisatie | Actie | Mentale Versterking | Transmutatie Van Negatieve Energieën | Organisatie | Kanalisatie En Gronding Van Hogere Vibraties

Chakra: 1

Sterrenbeeld: Ram

Element: Aarde