Menu
Winkelwagen

Hematietkwarts

Werking Hematietkwarts

"DNA ACTIVATOR"

Hematietkwarts is een uitstekende energiebron, die versterkt, opwekt en verjongt. Kan helpen wanneer je in de "put zit". Het herstelt optimisme, vertrouwen en geloof in de toekomst. Geeft doorzettingsvermogen, helpt je doelgericht te zijn en te blijven. Helpt logisch nadenken. Is een fijne zacht aardende steen.

Naast de "normale bekende eigenschappen" blijkt de hematietkwarts voor o.a. Lichtwerkers nog iets te doen. Hematietkwarts activeert het DNA. Het activeert het DNA in al uw cellen waardoor deze "verjongen" en "vernieuwen", de oorspronkelijke blauwdruk wordt geactiveerd. Wanneer er dus weer een grote energetische shift is geweest dan is het aan te bevelen om een Hematietkwarts bij je te dragen of er mee te mediteren. Voel je dat je klaar bent dan is dit oké.

Hematietkwarts 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 25-35 gramLand: BraziliëDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. T..
€6,20
Excl. BTW:€6,20
Hematietkwarts Plat 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 9,5-10 gramLand: BraziliëDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representat..
€4,13
Excl. BTW:€4,13
1 - 2 van 2 (1 pagina's)