Menu
Winkelwagen

Rode Amethist

Rode Amethist Clusters

Rode Amethist is erg zeldzaam, we zijn dan ook erg blij dat wij deze prachtige Rode Ametist Clusters kunnen aanbieden. Maar let op, de voorraad is echt beperkt!

Rode Amethist combineert de energie van Amethist met de rijke rode energie van Hematiet.

Rode Amethist is een kristal cluster dat de Amethist de extra energie van moed, vasthoudendheid, innerlijke kracht, romantiek en passie geeft.

Rode Amethist balanceert en heelt de Wortel- en Kroonchakra's en herstelt schade aan een gekwetst gevoel van eigenwaarde. Deze steen biedt troost, healing en aanmoediging aan iedereen die herstelt van het einde van een relatie. Maar Rode Amethist wordt ook beschouwd als een gepassioneerde en zelfs romantische steen. Gebruik hem om deze gebieden in je leven te versterken en misschien zelfs om een nieuwe romance aan te trekken wanneer je dat het minst voor mogelijk hield. 

Van Rode Amethist wordt dus aangenomen dat het de natuurlijke beschermingsorde verhoogt van iedereen die er gebruik van maakt. In dit proces wordt je mentale kracht versterkt en begin je de frequentie van de steen over te nemen.

De Rode Amethist die je bij ons kunt kopen is afkomstig uit Uruguay. Alle stukken komen uit dezelfde mijn (stuk).

Rode Amethist is niet als trommelsteen, hanger etc. verkrijgbaar. Alleen in ruwe clusters veelal onbewerkt omdat het zo zeldzaam is.

Rode Amethist Cluster 3.2kg Afmeting: ±20x19x12cm Gewicht: ± 3,2kg Soort: Rode Amethist Cluster Land: Uruguay Het betreft hier een uniek exemplaar, de afbeelding is wat je geleverd krijgt.Hieronder kun je het in 360 graden rondom bekijken! Je kunt deze ervaren voor aankoop als ..
€656,00
Excl. BTW:€542,15
Rode Amethist Cluster 4.0kg Afmeting: ±24x15x15cm Gewicht: ± 4,0kg Soort: Rode Amethist Cluster Land: Uruguay Het betreft hier een uniek exemplaar, de afbeelding is wat je geleverd krijgt.Hieronder kun je het in 360 graden rondom bekijken! Je kunt deze ervaren voor aankoop als ..
€849,00
Excl. BTW:€701,65
1 - 2 van 2 (1 pagina's)