Menu
Winkelwagen

Roze Aventurijn

Werking Roze Aventurijn

Roze Aventurijn spoort ons aan om vanuit het hart te leven en zonder restrictie lief te hebben. Het herinnert ons eraan dat liefde het middelpunt is van alles, en dat alles wat donkerte, boosheid of vervreemding aanmoedigt, niet waar kan zijn. Roze Aventurijn helpt ons om moeilijke situaties het hoofd te bieden en doortastend te handelen voor het Hoogste Goed. Het is een steen van grote wijsheid, die ons eraan herinnert hoe gelukkig we zijn om gewoon te leven en te kunnen genieten van alles wat deze wereld ons te bieden heeft. Roze Aventurijn is afgestemd op de Hartchakra en gekoppeld aan het sterrenbeeld Ram. Het is verbonden met de elementen Aarde en Vuur.

De energie van roze Aventurijn heeft alles te maken met coherent met je hart zijn en gelukkig zijn. Ze ondersteund bij depressie, angst en andere negatieve emoties en vervangt ze door vertrouwen in onszelf en de zekerheid dat we in staat zijn een gelukkiger toekomst te creëren. Brengt de innerlijke kritische stem tot rust en schept de juiste geestestoestand voor meditatie. 

Roze Aventurijn is een steen van grote moed en helpt ons om bereid te zijn om daadwerkelijk een verandering aan te brengen, in plaats van stiekem vast te willen blijven zitten in ons eigen verhaal over niet te kunnen veranderen. Ze is ook de steen van de sensualiteit, je vrouwelijkheid, je seksualiteit en dus je romantische relaties. Ze helpt ons om een gezond evenwicht te vinden in onze romantische relaties en om altijd te zoeken naar "win-win"-oplossingen. 

Roze Aventurijn heeft een zeer kalmerende en moedige energie. Ze maakt bewuster in het leren ondervangen van onze zorgelijke gedachten en ons lichaam te laten ontspannen in een diepe slaap. Roze Aventurijn leert ons dat we sterk genoeg zijn om alles aan te kunnen dat het leven ons toewerpt, of het nu in werkelijkheid is of alleen in onze eigen geest. 

Roze Aventurijn wordt beschouwd als een uitstekende steen voor ondersteuning van het fysieke hart en de bloedsomloop. Al sinds jaar en dag een algemene EHBO-steen voor baby's,  kinderen en ouderen en bij angsten. Edelsteentherapeuten zetten haar ook in bij de behandeling van slaapstoornissen. Daarnaast heeft ze een verzachtende werking bij acne, huiduitslag, psoriasis en eczeem e.a. huidziekten. 

Draag haar dicht bij je hart, dit is de plek waar haar energie het beste tot zijn recht komt. Een liefdevolle steen voor deze tijd.

Kernwoorden Roze Aventurijn: Moed, Kalmte, affirmatie, creatie, hart, coherentie, verdriet overwinnen, liefde, hoop toekomstgericht, bij jezelf blijven, focus op positiviteit.

Roze Aventurijn 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 10-20 gramLand: BraziliëDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. ..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
Roze Aventurijn Hanger DoorboordMooie edelsteenhanger Roze Aventurijn doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord. Soort: Doorboorde hanger, zonder koordjeAfmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 10-20 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
1 - 2 van 2 (1 pagina's)