Menu
Winkelwagen

Thuliet

Werking Thuliet

Thuliet 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 10-20 gramLand: NoorwegenDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens ..
€4,13
Excl. BTW:€4,13
Thuliet Hanger DoorboordMooie edelsteenhanger Thuliet doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord. Soort: Doorboorde hanger, zonder koordjeAfmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 10-20 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t..
€10,33
Excl. BTW:€10,33
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Thuliet

Thuliet is een steen die liefde, compassie, geluk, vreugde en sereniteit uitstraalt. De krachtige vibraties van deze steen zijn voelbaar wanneer men in de buurt van een groter stuk staat of het in de hand houdt. Subtiele, maar zachte energie begint zich in je aura te verspreiden en resoneert direct met je hart. Deze roze stralen staan klaar om je te helpen terwijl je op reis gaat naar de diepten van je ziel. Thuliet brengt oude emotionele pijn naar voren en spoort je aan om deze negatieve ervaringen eens en voor altijd onder ogen te zien. Deze last kan te lang met zich meegedragen zijn en bewust weggedrukt zijn uit een gebrek aan acceptatie. Thuliet zal die manier van denken beëindigen en je voorzien van eindeloze hoeveelheden helende vibraties. Door deze "innerlijke demonen" in je hart aan te pakken en te verwijderen, zul je sterker worden en een meer zuivere vorm laten schijnen. We raden je aan om een stuk bij je te dragen als je aan je zelfhelende reis begint. Word vertrouwd met de energie van Thuliet en begin diepe meditatiesessies met een stuk direct over je hart geplaatst. Het genezen van emotionele wonden We kunnen deze steen niet genoeg aanraden aan iedereen die te maken heeft met emotionele pijn, vooral een gebroken hart. Het biedt meteen troost en fungeert als een ondersteunende steen waar je op kunt "leunen". Zie voor je hoe deze steen je een etherische knuffel geeft waarbij zijn energie je beschermt tegen verdere onnodige pijn en trauma. Tot slot, voor al diegenen die constant lijden aan PTSS, probeer te mediteren met een stuk Thuliet direct boven je derde oog. Een relatief onbekend kenmerk is dat Thuliet iemands geest kan openen en hun mentale bewustzijn kan vergroten. Dit is ideaal voor iedereen die voortdurend getriggerd wordt door hun omgeving. Het is een steen waar men naar toe kan vluchten, terwijl het de benodigde energie biedt om vooruit te blijven gaan.

Trefwoord: Fysiek Herstel Inspiratie Vreugde Liefde En Relaties Meester Maken Van Angst Meditatie Nieuwe Beginnen Voeden En Verjongen Zorgzaamheid Kansen Passie Gemoedsrust Inzicht Ptss Ontspanning Oplossing Zelfherstel Gevoel Van Doel Kalmerend Stressverlichting Vertrouwen Waarheid Trauma Zelfliefde Emotioneel Begrip Verlichting Van Angst Kalmering En Geduld Claimen Van Heelheid Compassie Empathie Verlichting Versterking Zachte Zelfexpressie Vrijgevigheid Rouw En Afscheid Nemen Gronden Groei Innerlijke Vrede Innerlijke Visie

Chakra: 4

Sterrenbeeld: Tweelingen

Element: Water