Menu
Winkelwagen

Wateragaat | Enhydros

Werking Wateragaat | Enhydros

Agaat wat oeroud water bevat.

Zorgt voor de verbinding tussen het eerste en het derde chakra en laat je dingen vanuit een ander perspectief zien waardoor je kunt transformeren en je daardoor beter in staat stelt om je eigen ruimte te creëren en deze te behouden. De wateragaat helpt ook de zonnevlecht en aarding te verbeteren. Versterkt tevens het helderzien, de welsprekendheid en verlicht het denken. Verbindt  de vrouwelijke en de mannelijke polen met elkaar op elk chakraniveau. Op fysiek niveau gekeken kan de wateragaat uitstekend worden gebruikt bij allerlei spier,- en gewrichtsklachten zoals reuma.

Het lijkt alsof het oeroude water wat zich in de steen bevindt je helpt om alle afvalstoffen uit je lichaam te spoelen waardoor de gezondheid kan verbeteren.

Ook negatieve energie die zich in je aura kunnen voordoen kunnen verdwijnen bij het dragen van of het mediteren met deze  steen.

Wateragaat | Enhydros 3-4cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 3-4cmGewicht: ± 23-30 gramLand: BraziliëDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representa..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
1 - 1 van 1 (1 pagina's)