Menu
Winkelwagen

Witte | Blauwe Maansteen

Werking Witte | Blauwe Maansteen

De vruchtbaarheidssteen voor vrouw en man. Reguleert de hormoonhuishouding bij o.a. vruchtbaarheidsproblemen en overgangsklachten. Ondersteunend bij  vochtophopingen en de spijsvertering (milt en darmen). Activeert de pijnappelklier.

Kalmeert en verzacht extreme emoties. Brengt succes en geluk. Sterkt het vrouw-zijn in je. Kalmerend bij hyperactieve kinderen.

De oerkracht in de energie van mannen en vrouwen komen in balans. Paranormale vermogens worden versterkt en kunnen beter geaccepteerd worden. Je leert vertrouwen op je intuïtie.

Maansteen Worry Stone - Duimsteen 3,5-4,5 cm Afmeting: ± 3,5-4,5 cmSoort: Worry Stone, Duimsteen Gewicht: ± 54 gram Land: India Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeel..
€3,99
Excl. BTW:€3,30
Witte Maansteen 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 10-20 gramLand: IndiaDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tev..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
Witte Maansteen EdelsteenhangerMooie edelsteenhanger van Witte Maansteen uitgevoerd met een sterling 925 zilveren oogje en in de steen geboord stiftje. Soort: Hanger met zilveren oogje en stiftje (Sterling 925)Afmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 5-6 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunn..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
1 - 3 van 3 (1 pagina's)