Menu
Winkelwagen

Witte Jade

Werking Witte Jade

Witte jade wordt vaak geassocieerd met zuiverheid en spirituele reiniging, en ze kan negatieve energieën afweren terwijl ze een gevoel van vrede en harmonie bevordert. Het dragen van deze edelsteen kan helpen bij het herstellen van balans en harmonie in het leven, vooral in verband met het hartchakra, waarbij het helpt dit energiecentrum te openen en in evenwicht te brengen.

Deze steen wordt ook in verband gebracht met het verminderen van stress, angst en negatieve emoties, en ze draagt bij aan innerlijke rust en kalmte.

Witte Jade heeft een kalmerende en serene energie, vergelijkbaar met een heldere bergbeek. Deze eigenschap maakt het een uitstekende keuze voor mensen die de waarheid hoog in het vaandel dragen en bereid zijn de prijs te betalen om die te ontdekken.

Haar energie is vreedzaam, vreugdevol en praktisch. Ze moedigt aan om minder te worstelen, ons ego-perspectief te overstijgen en het grotere geheel te omarmen. Deze steen bevordert mededogen en vergevingsgezindheid jegens onszelf en anderen, zonder passiviteit of het accepteren van slecht gedrag. In plaats daarvan leert ze ons negatieve energie, zoals wrok, los te laten en leidt ze ons naar innerlijke harmonie, wat onze relaties en omgeving in evenwicht brengt.

Witte Jade beweegt energie effectief en concentreert zich rechtstreeks op de kern van wat essentieel is. Ze helpt ook om negatieve geldopvattingen te doorbreken, zoals schaarste denken of hebzucht, en bevordert een gezonde relatie met geld.

Deze edelsteen is bijzonder rustgevend en ondersteunend, waardoor we emotioneel uitdagende situaties elegant kunnen aanpakken en harmonie in ons leven kunnen herstellen. Alle vormen van Jade trekken positieve relaties aan, maar Witte Jade heeft een speciale aantrekkingskracht op zielsverwanten en vrienden die ons helpen groeien.

Ze herinnert ons eraan anderen met respect te behandelen, grenzen te stellen en helder te communiceren. Witte Jade bevordert zelfliefde en zelfzorg, en richt onze aandacht op liefde, licht en zegeningen in ons leven.

De kalme energie van Witte Jade helpt situaties objectief te bekijken, hoopvol maar realistisch te blijven en onze eigen vooroordelen te herkennen. Ze filtert mentale en emotionele afleidingen weg, zodat we helder kunnen denken en problemen kunnen oplossen.

Deze edelsteen herinnert ons eraan gefocust te blijven op onze doelen en een verstandige koers te volgen, met begrip dat 'perfectie soms de vijand is van het goede' en dat 'goed genoeg' vaak voldoende is.

Fysiek Energetisch: zenuwstelsel kalmerend, versterkend witte bloedcellen, verbetering immuunsysteem, balanceren zuur-baseverhouding, hoofdpijn, menstruatiepijn, spijsverteringsproblemen.

Witte Jade 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 15-20 gramLand: ChinaDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens k..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
Witte Jade Hanger DoorboordMooie edelsteenhanger Witte Jade doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord. Soort: Doorboorde hanger, zonder koordjeAfmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 10-20 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstel..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
1 - 2 van 2 (1 pagina's)