Menu
Winkelwagen

Zilver Obsidiaan

Zilver Obsidiaan

Zilver Obsidiaan vertoont een opvallende zilvergrijze glans wanneer het gepolijst is en onder fel licht bekeken wordt, dankzij de uitlijning van gasbellen tijdens het vormingsproces.

Algemeen wordt er aangenomen dat Zilver Obsidiaan gedurende het leven talrijke voordelen biedt. Deze steen verbetert de perceptie, verscherpt de zintuigen en het intellect, stimuleert heldere communicatie met anderen, en helpt bij het voorkomen dat persoonlijke voorkeuren of aversies de logische besluitvorming verstoren.

Zilver Obsidiaan is ideaal voor meditatief staren en voegt een element van mysterieuze maanenergie toe, door zijn vermogen om het innerlijke zelf te spiegelen. Het is bijzonder waardevol voor zelfreflectie, waarbij het ons in staat stelt onszelf te zien door de ogen van anderen, zelfs als die visie minder positief is. Deze steen bevordert zelfbewustzijn en helpt ons ongewenste gedragingen te verbeteren, en versterkt geduld en doorzettingsvermogen wanneer nodig.

Deze obsidiaanvariant is ook ideaal voor astrale reizen, waarbij het een sterke verbinding legt tussen het fysieke en het astrale lichaam, en zorgt voor een veilige terugkeer van de ziel.

Zilver Obsidiaan biedt verzachting en bescherming voor degenen die te maken hebben met een overheersende ouder of partner, of die steun nodig hebben bij het handhaven van duidelijke grenzen.

Wat is de werking van Zilver Obsidiaan, meer informatie

Zilver Obsidiaan, ook wel bekend om zijn schitterende zilveren reflecties, biedt een scala aan energetische en helende eigenschappen die zowel het emotionele als het spirituele welzijn bevorderen. Deze steen staat bekend om zijn krachtige beschermende kwaliteiten, vooral tegen negativiteit en psychische aanvallen. Het fungeert als een spiritueel schild dat de drager beschermt tegen negatieve invloeden en energetische vervuiling.

Emotioneel gezien bevordert Zilver Obsidiaan helderheid en objectiviteit. Het helpt individuen om ware emoties en onbewuste gedachten naar het oppervlak te brengen, wat kan leiden tot belangrijke zelfontdekkingen en een beter emotioneel begrip. Deze steen moedigt eerlijkheid aan, zowel met zichzelf als met anderen, en is daarom zeer geschikt voor het verbeteren van communicatie in persoonlijke relaties.

Spiritueel is Zilver Obsidiaan een uitstekende steen voor meditatie en spiritueel onderzoek. Het wordt vaak gebruikt om een diepere meditatieve staat te bereiken en om toegang te krijgen tot verborgen kennis en oude wijsheid. De steen staat ook bekend om zijn vermogen om de intuïtie te verscherpen en spirituele leiding te vergemakkelijken, wat van onschatbare waarde is voor diegenen die hun spirituele pad dieper verkennen.

Fysiek kan Zilver Obsidiaan ondersteuning bieden bij het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van de bloedsomloop. Het is ook nuttig bij het verlichten van krampen en spierspanningen, wat het een goede keuze maakt voor atleten of personen die regelmatig fysieke inspanningen verrichten.

Samenvattend biedt Zilver Obsidiaan een breed scala aan voordelen voor diegenen die op zoek zijn naar bescherming, helderheid en spirituele groei, waardoor het een waardevol kristal is in de verzameling van zowel beginners als ervaren healers en spirituele mensen.