Menu
Winkelwagen

Zonnesteen

Werking Zonnesteen

De prachtige zonnesteen is de steen van verruimd bewustzijn en de energie van zonnestralen. Wanneer we haar op ons hart dragen kan het de wijsheid van het hart afstemmen op de inspiraties van het hoofd. Ze is een steen van de onderste chakra en laat wilskracht, bestaansrecht en leiderschap zien in jou. De combinatie van deze eigenschappen maken haar een krachtige steen voor deze tijd. Een tijd van transformatie die persoonlijk leiderschap vraagt, moed en doorzettingsvermogen.

Buiten deze prachtige kwaliteiten om is ze een pracht om te zien, zeker als je het zonlicht op haar laat schijnen.

Zonnesteen is een vreugdevolle steen die ons aanmoedigt trouw te zijn aan onszelf. Het is een steen van grote hoop, die ons helpt te geloven in ons eigen geluk en ons vermogen om nog lang en gelukkig te leven. Zonnesteen is een steen van overvloed en kan worden gebruikt om zowel financiële welvaart als spirituele rijkdom te manifesteren. Zoals de naam aangeeft, vertegenwoordigt het zonne-energie en brengt het geschenken van Licht en Energie.

Zonnesteen geeft ons gevoelsleven nieuwe energie. Het werkt als een opbeurende steen bij zwaarmoedigheid en motiveert ons om de dingen te doen die we leuk vinden en om in het huidige moment te leven. Zonnesteen helpt ons om onze emotionele patronen te transformeren, het is vooral goed voor het loslaten van "slachtoffermentaliteit" en laat ons in plaats daarvan zien dat we de kracht en het vermogen hebben om positieve veranderingen in ons leven aan te brengen. Zonnesteen moedigt ons aan om onafhankelijk, moedig en goed in ons vel te zitten.

Zonnesteen brengt een werveling van fris denken en probleemoplossing. Het moedigt ons aan om de "voor de hand liggende" oplossing te zien. Zonnesteen is een steen die leiderschap en creativiteit leert en ons aanmoedigt om onze kracht en gaven te gebruiken in dienst van het hoogste goed.

Ze is een prachtige steen om ons zelf genezend vermogen te stimuleren en om de verbinding tussen geest en lichaam te verkennen. Het helpt ons om kalm en zelfverzekerd te zijn wanneer we met gezondheidsproblemen worden geconfronteerd, doordat we wijselijk herinnerd worden dat paniek en stress problemen alleen maar erger maken.

Van de zonnesteen wordt gezegd dat het een steen is van leiderschap en het vinden van je persoonlijke kracht. Het heeft het vermogen om balans te brengen in je vrouwelijke en mannelijke energieën en vrijheid en groei in bewustzijn te bewerkstelligen.

Ben je iemand die moeite heeft om "nee" te zeggen tegen anderen, gebrek aan zelfvertrouwen heeft of moeite heeft om gezonde grenzen te stellen, dan is het wijs haar te dragen.

Van zonnesteen wordt gezegd dat ze een pad naar het hart creëert en je wezen met vreugde vult.

Op fysiek niveau helpt zonnesteen het lichaam om een zere keel te bestrijden, maagzweren te verlichten, de spanning in de maag te kalmeren en het is ook bekend dat het helpt bij problemen met de wervelkolom.

Zonnesteen 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 15-20 gramLand: BraziliëDaar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Teven..
€5,00
Excl. BTW:€4,13
Zonnesteen EdelsteenhangerMooie edelsteenhanger van Zonnesteen uitgevoerd met een sterling 925 zilveren oogje en in de steen geboord stiftje. Soort: Hanger met zilveren oogje en stiftje (Sterling 925)Afmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.Gewicht: ± 5-6 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwi..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Zonnesteen Punt - Zeszijdige Obelisk 7,5-10 cm Soort: zeszijdige obelisk Afmeting: ± 7,5-10 cm Gewicht: ± 55 gram Land: India Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krij..
€13,99
Excl. BTW:€11,56
Zonnesteen Worry Stone - Duimsteen 3,5-4,5 cm Afmeting: ± 2,5-4,5 cm Gewicht: ± 54 gramSoort: Worry Stone, Duimsteen Land: India Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De ..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Zonnesteen

Zonnesteen resoneert direct met de zonnevlecht en sacrale chakra's van een persoon. Het helpt de twee chakra's in lijn te brengen en creëert daarbij een belangrijk communicatiekanaal. Dit specifieke gebied van het lichaam herbergt cruciale persoonlijke energieën zoals passie, creativiteit, persoonlijke wil en vastberadenheid. De energieën van Zonnesteen helpen deze basiscomponenten te revitaliseren die ons maken wie we zijn. Bovendien zal het helpen om die energieën door je emotionele en mentale lichamen te kanaliseren. Naarmate de "zonnige" stralen van deze kristal je hele lichaam en aura doordringen, kan men al snel een lichte transformatie doormaken. Dit kan leiden tot een verandering in hun huidige levensstijl, inclusief relaties, hobby's, interesses en ideeën. Het pas ontstoken vuur binnen in jou zal een rol spelen in elke beslissing die je neemt. Zodra een bepaalde gebeurtenis of persoon je leven binnengaat en een aanzienlijke hoeveelheid van je aandacht trekt, zul je weten waar deze transformatie voor jou op gericht was. Dit zal een pad zijn naar totale geluk en succes. Een pad dat alleen voor mensen waarvan ze het haalbaar achten droombaar is. De krachten van Zonnesteen zullen bewijzen wat er mogelijk is wanneer lichaam en geest samenwerken. Probeer je meest gewenste intentie in je favoriete stuk Zonnesteen te plaatsen en laat het dienen als een herinnering aan waarom je wakker wordt en al je energie in de dag steekt. Werken met Zonnesteen zal welvaart brengen, maar alleen door de arbeidsethos die je toepast. Niets in de wereld is gratis en de prijs voor de energie van Zonnesteen is tijd en moeite. Als iemand echt elke inspanning levert die ze kunnen opbrengen, is falen geen optie. Wat de omstandigheden ook zijn, wij als lichtwerkers zullen een weg vinden. Vertrouw op je steeds groeiende intuïtie en volg je gevoel terwijl je moeilijke keuzes maakt die je kunnen leiden naar je eigen persoonlijke utopie.

Trefwoord: Kracht | Transformatie | Bescherming | Geluk En Voorspoed | Kennis | Reiniging | Zuivering | Waarheid | Bewustzijn | Leiderschap | Overvloed | Aurareiniging | Chakrareiniging

Chakra: 3 | 2

Sterrenbeeld: Leeuw

Element: Vuur