" het is goed Nefratete. Open je voor de liefde, je bent altijd veilig mijn kind  wanneer er liefde in je hart is .  Doe de dingen die je doet uit liefde, niet uit een behoefte aan liefde. "

Die laatste zin , ik denk dat ik 4 maal opnieuw heb gelezen. Dat was nogal een kwartje wat viel.

Eigelijk mag ik het hele boek wel 4 maal lezen. Het herinnerd,  aan hoe heel je bent , maar belangrijker nog , hoe JIJ je toekomst  creëert.Heel lang heb ik de dingen gedaan uit een behoefte aan liefde , waarvan ik dacht dat ik liefde gaf . Het wezenlijk verschil voor mij  is het gevoel  wat daarachter zit . Angst voor tekort aan liefde.  

Angst en andere laag vibrerende emoties leiden ons af van  het licht en dus liefde. Liefde en vreugde en andere  hoog trillende emoties brengen ons licht .

Dus mijn  handelen vanuit  behoefte aan liefde, creëerde  hutspot . Een mengelmoes van ingrediënten  in mijn leven die  niet lekker smaakten  en voluit gelukkig maakten.

Manipulatie,  soms kunstig verborgen als liefde. Angst,  jaloezie , boosheid  en  gevoelens van tekorten. Allemaal gespiegeld  in mensen om mij heen. Afspraken gemaakt in het licht vanuit Karma of andere contracten.

Bij het lezen van dit boek  werd ik herinnert aan oude wijsheid over de kracht van ons hart , maar ook de valkuil van ons hart en hoe die twee hand in hand gaan.

Zonder donkerte geen licht , dus zoals Nefratete in dit boek verteld "koester de slang,"   Zij vind in haar bed een gifslang. Ze is boos op iedereen om haar heen die haar  iets aangedaan zou hebben, terwijl ze zelf vol liefde  handelt. Iemand van die mensen  bracht de slang in haar bed.

De moraal van het verhaal,  en ook mijn verhaal, is dat  ik zelf de slang creëer  , door mijn gedachten van angst en tekort en zelfliefde die daar ontbeerde.  

Dus  opnieuw , terwijl ik soms echt  mijn handen omhoog hou naar het universum met de gillende zin : WHY , nog een keer  OMG . Om daarna mijn emotie te doorleven , echt voelen in mijn lijf en heel heel bewust mijn hart te vullen met liefde  voor mezelf en alles om me heen.

En vanuit dat vertrekpunt handel ik met mijn slangen , vanuit liefde, en dan vertrouw ik erop dat er liefde terugkomt.  

Want dat is hoe ik wil leven  en wat ik wil geven.

Liefde  geven uit liefde , onvoorwaardelijk.  

Om zo mezelf  ook lief te kunnen hebben zonder de ander.

In deze prachtige lessen maakte ik gebruik van de Kunziet om mijn Angst op verlies te duiden en remmen  en de Maria Magdalena quartz om  de trilling van de Kunziet te verhogen in de warme omhelzing van energie van de Vrouwe Maria Magdalena. Rhodoniet om mijn hartchakra verder te openen . En shungite om me  met het quantum veld te verbinden om een krachtige zelfheling te stimuleren

En dat boek , het ligt zaterdag in de winkel , aanrader


Lieve groet

Adriana

Online bestellen boek